Latino divi zaštitni znak godinama je bila duga ravna kosa u nijansama braon, tonova meda i plavih pramenova.

Kombinacija prirodnih tonova koju su mnogi tražili pri odlasku kod svog firizera.

Velike lokne uvijene samo pri dnu i razdeljak sa strane ili rep na vrh glave, ovo su uglavnom bila dva načina na koja je najčešće stilizovala kosu.

Kada je pre nekoliko meseci odsekla kosu na dužinu nešto dužeg boba, nastala je (očekivano) prava pomama za ovom elegantnom i u njenom slučaju, vrlo osvežavajućom frizurom.

Međutim, J.Lo jednostavno voli dugu kosu, te je i dalje na nastupila nosila umetke ne bi li postigla dužinu koje se teško odrekla.

U međuvremenu kosa joj je porasala i kao da je jedva dočekala da eksperimentiše sa njom.

Ili makar njen čuveni frizer Chris Appelton, koji je odgovoran i za ovo izdanje senzacionalno stilizovane kose poznate pevačice.

Iako su Chrisa ispod fotografije J.Lo sa novom frizurom, koju je postavio na svom Instagram profilu, fanovi zamolili da podeli sa njima tutorijal, on je to odbijo - tačnije odgovorio je da može, ukoliko svako od zainteresovanih uplatijedan dolar, što bi sada bilo preko 60.000 zainteresovanih, ukoliko ćemo da brojimo lajkove ili 60.000 dolara.

Međutim, Chris se i dalje smeška i ćuti, a mi možemo svakako da pokušamo sa ovom inspiracijom i sa fotografijom Jennifer sa ovim perfektni lokanama odemo kod sopstvenog frizera.