Ovan

Ne dozvolite da Vam se neko meša u odnos sa partnerom. Trebalo bi da pokušate da uskladite obaveze sa voljenom osobom. Strastveni ste i skloni flertu. Neke saradnice sa kojima sarađujete nisu iskrene prema Vama. Nemojte da se poveravate previše drugima. Bavite se sportom.

Bik

Strastveni ste ove nedelje. Vreme je da preuzmete neke korake da ostvarite neki novi odnos. Moguće je poznanstvo preko posla. Dobra komunikacija sa partnerom može da reši sve probleme. Probudite strast u vezi. Jako je važno da sve radite na vreme. Kolege mogu da budu od velike pomoći. Držite se plana rada.

Blizanci

Budite odgovorni i nemojte kasniti na dogovorene sastanke. Pozitivni ste i dobro se osećate. Ne nervirajte se ako Vas neki ljudi forsiraju da radite više. Partnera možete da upoznate na radnom mestu ili tokom neke saradnje. Venera u polju putovanja povećava mogućnost za ljubav na putovanju ili odmoru.

Rak

Moguć je flert na poslu. Ove nedelje ćete biti romantični. Venera je u Vašem polju strasti tako da možete očekivati dobre događaje. Može da dođe do nepredviđenih troškova, ali nemojte biti neraspoloženi zbog toga. Pokušajte da štedite pa će se sve na kraju nedelje biti u redu. Posao može da Vam donese dosta novca. Merkur je u Vašem polju posla i donosi nove prilike za povećanje obaveza, samo je bitno da imate bolju organizaciju.

Lav

Ako ste u vezi sada je pravo vreme da rešite svaki problem i to jako brzo. Partner je sklon kompromisu. Ako ste slobodni, nemate baš volje da se dogovarate sa drugima, pa ove nedelje verovatno neće biti promene u Vašem statusu. Na poslu je sve kako ste isplanirali, nema razloga za brigu. Moguć je napredak i povećan priliv novca.

Devica

Možete da sarađujete sa partnerom u poslu ili ćete moći da dobijete dobar savet. Bitno je da nema tajni među Vama. Skloni ste flertu. Moguća je saradnja sa ljudima koji nisu iz vašeg mesta. Pazite se u saobraćaju. Ove nedelje nije preporučjivo da kupujete mobilni telefon, da idete na kraći put ili da kupujete auto. Odložite za naredni period.

Vaga

Budite otvoreni, ne gubite vreme sa nekim ako mislite da ta osoba nije za Vas. Iz nekog prijateljstva može da se dogodi nešto više. Ako ste slobodni, imaćete dosta kontakata preko prijatelja. Bićete zadovoljni prilivom novca. Imaćete dosta sreće, ali je potrebno da se potrudite da sve bude u zadatom roku.

Škorpija

Strastveni ste i skloni flertu. Moguća je avantura ili neka nova ljubav. Imaćete dosta posla u toku ove nedelje. Dosta novca će doći u vaše ruke, ne preterujte u trošenju nego uložite u nešto drugo novac. Bićete nagrađeni za sav trud. Mogući su problemi sa pritiskom.

Strelac

Ne nervirajte partnera, bolje je da se bavite sportom nego da se raspravljate sa njim. Razbistrite glavu. To je najbolje za oboje. Raspoloženje se menja svakog dana. Niste sigurni šta hoćete u ljubavi. Može da se vrati i neka osoba iz prošlosti. Bitno je da se ne preforsirate i da odradite samo neodložne obaveze. Ne mora posao uvek da bude na prvom mestu.

Jarac

Posvetite partneru više pažnje. Dajte svoj maksimum i ne zapostavljate vezu zbog obaveza. Slobodni, preko prijatelja možete upoznati neku osobu koja može da Vam se dopadne. Venera je u polju posla, pa možete i preko posla imati neko poznanstvo. Promene su potrebne na poslu. Promenite pristup rešavanju problema.

Vodolija

Vidite se sa prijateljima ili idite do grada, na neko novo mesto. Bitno je da Vam nije dosadno. Preko posla možete da upoznate neku zanimljivu osobu. Venera u Vašem znaku nove kontakte na radnom mestu. Izbegavajte avanture.Odlična je nedelja za napredak.

Ribe

Odličan je odnos sa partnerom. Komunikacija je sjajna. Ako ste slobodni, potrudite se da se fokusirate na osobu koja Vam se dopada iz Vašeg okruženja. Ako radite u kući ili sa nekim članom porodice možete ove nedelje da napredujete. Isplanirajte sve dobro, da ne biste radili prekovremeno. Jačajte imunitet.

Izvor: Mondo.rs