O dodeli filmskih SAG nagarada i dalje se bruji zbog Jennifer Aniston, kako zbog njenog izgleda, tako i zbog činjenice da je osvojila nagradu za najbolju glumicu dramskoj seriji - priznanje koje Jennifer nije dobila od davne 1996. kada je igrala u čuvenim Prijateljima.

I svakako zbog još jednog detalja, onoga o kome se možda i najviše priča i zbog koga je nastala prava pometnja na internetu - backstage trenutku kada su bivši supružnici Brad i Jen čestitali jedno drugom na osvojenim priznanjima.

Brad Pitt dobio je ngaradu za ulogu u Tarantinovom Once Upon a Time… In Hollywood.

Iskreni osmesi i oduševljenje na licima jednog i drugog, te trenutak u kome Brad hvata za ruku Jennifer u pokušaju da je zadrži - fotografije su koje su obišle svet.

Ipak, još nekolicina njih je: a to je stajling glumice, koja je u potpunosti izgledala kao diva večeri.

Duga bela haljina od svile koja je pratila liniju tela, te se blago u naborma vukla po podu, isticala se svojim sirena krojem, predivno nežnom tkaninom zbog koje je sjajno padala, a jedan poseban detalj izazvao je opštu lavinu komentara - u pitanju je činjenica da glumica ispod haljine nije imala brushalter, te su joj bradavice bile u prvom planu.

Kreacija koju je ponela dolazi iz posebene Dior kolekcije koju je kreirao veliki John Galliano.

Radi se o vintage komadu, kojom je glumica kako je otkrila, samu sebe nagradila jednom prilikom.

Da se haljina ne bi izgužvala, glumica je tokom dolasaka na ceremoniju dodele nagrada, da leži u zadanjem delu automobila.

Fotgrafije pogledajte u nastavku: