Posmatranje sitnih detalja u životu pomoći će vam da prevaziđete sve probleme u 2020. godini. Ova godina vas vodi dalje u svet, dajući vam sposobnost da pomažete, dajete i izlečite druge, a takođe je usredsređena i na vašu sposobnost davanja samom sebi. Ovo je uvek važno sredstvo koje treba da negujete i osnažujete u svom životu kakav jeste, ono što vam omogućava da pružite svoju ljubav u najvećoj meri. Ovo će biti emotivna i strastvena godina na svim nivoima.

Do vas dolazi ogromno učenje i ogromna potreba da se sve to počasti božanskom dušom koja živi unutar vas i traži samo utočište i davanje. Ljubav će verovatno biti isprepletena u okviru važnih prijateljstava i taj neko bi se mogao pretvoriti u vrlo bliskog saveznika.

Najreprezentativnije područje za ovu 2020. godinu kod vas će biti vaša karijera i profesija. Prošli događaji prisiljavaju vas da više radite i da razvijate svoju karijeru.

POSAO I KARIJERA

Ove godine verovatno može doći do neke vrste sukoba na radnom mestu. To ne znači nužno da ćete se vi boriti sa nekim. Verovatno ćete se a nekim takmičiti. Moraćete da radite više i da budete samouvereniji i sigurniji od vaših kolega sa posla ako želite da napredujete u 2020. godini. Verovatno neće biti ništa loše ako se ne suočite sa izazovom, ali dobre stvari će dođi samo ako vi budete želeli. Postizanje ličnih ciljeva na poslu je odličan put da motivišete sebe da to učinite.

Verovatno ćete imati sreće u svojim finansijama ove godine. Trebali biste imati dovoljno novca da platite sve neophodne stvari a nešto i da uštedite. Rad na nekom vašem hobiju koji može da vam donese novac je takođe dobar način da ostvarite dodatnu zaradu. Vaš rad i karijera u 2020. godini biće samouvereniji i atraktivniji. Posebno će se primetiti sredinom leta. Kreativnost i inovativnost biće ove godine u vašem poslovnom svetu. Može se dogoditi neobična prilika za daleka putovanja.

Nemojte postati preterano samopouzdani jer vaše vrednosti i moćne pozicije u vašoj karijeri ove godine mogu biti ozbiljno testirane. Vi ćete dominirati, ali će vam trebati dosta razmišljanja i proučavanja da biste savladali test. Odnosi sa saradnicima će vam biti privlačni i popularni, počev od sredine leta. Ova godina je značajna godina za postizanje finansijskih pomaka. Energije su upravo dobre baš za to. Zahtevaće od vas fokus i disciplinu tokom cele godine.

Bilo bi mudro da vaše troškove držite pod kontrolom i da se posavetujete u vezi investicija i dugoročnih finansijskih obaveza. Vaš evidentni porast samopouzdanja će takođe privući razne mogućnosti za vas i može vam se učiniti da dolaze niotkuda.

Vaša navika da štedite omogućiće vam određene investicije koje će vas osnažiti. Kontrolisaćete vaše finansije. Međutim, oprez, ne mešajte vaše financije s drugima, što bi moglo poništiti sav vaš težak rad koji ste činili u poslednjih nekoliko godina.

LJUBAV

Zvezde vam predviđaju da ćete 2020. godine verovatno naći sklad unutar vašeg romantičnog odnosa. Takođe ćete se, u globalu, osećati romantičnije uopšte, što će verovatno i vaš partner jako ceniti. Ako ste trenutno sami i niste u vezi, onda je ovo takođe odlična godina za pokušaj da pronađete pravu ljubav. Pre nego što potražite novog partnera trebate malo vremena da shvatite šta je to što želite iz te veze. Kad to shvatite, počnite da tražite ljubav vašeg života.

Verovatnije je da ćete naći ljubav s nekim s kime imate više zajedničkog nego sa kim se mnogo razlikujete. Možda čak možete naći romantičnu vezu sa nekim s kim ste do sad bili samo prijatelji. Bićete u mogućnosti da budete izbirljivi i slobodno budite izbirljivi u 2020. godini. Osim što ćete se osećati romantičnije, vi ćete se takođe osećajte više prijateljski ove godine. Ovo vam može pomoći i da privučete nove ljude prema sebi, da ojačate veze sa svojim trenutnim prijateljima ili članovima porodice.

Uvek zapamtite da razmislite dobor pre nego što bilo šta kažete u društvu sa starim prijateljima, ali i posebno sa novim prijateljima. Polazišna tačka bilo kojeg odnosa može da se zasniva na tome šta ćete reći i svaka pogrešna reč ili postupak može dovesti do prekida veze. Početkom 2020. godine u vašim vezama može se dogoditi nagli preokret, ali on će biti kratak, trajanja od samo mesec dana ili tako nešto. Ljubav i romansa su vam bitniji od svega, ljubav, brak i deca će upravljati vašim životom 2020. godine.

Ove godine, međutim, biće i dosta zabave kakve nije bilo poslednjih godina. Jednostavno će biti podsticajnije i ugodnije za vas. Kreativnost u porodičnim vezama će biti prisutna a preneće se i u vaš radni svet.

ZDRAVLJE

U 2020. godini vaš nivo energije će varirati, ali svedno bi trebalo da pokušavate često da vežbate. Najveća stvar koja bi vam ove godine mogla uzrokovati bolest je neaktivnost. Neaktivnost bi mogla takođe usporiti metabolizam ili uzrokovati druge zdravstvene probleme tokom perioda kada Merkur bude retrogradan, a to će biti:

18. Februar 2020. (Vodolija) – 9. Mart 2020. (Ribe)

19. Jun 2020. (Blizanci) – 11. Juli 2020. (Rak)

16. Oktobar 2020. (Vaga) – 2. Novembar 2020. (Škorpija)

Pokušajte da se prilagodite novoj rutini vežbanja ili načinu ishrane ove godine. Tokom 2020. godine, posebno oko leta, vi ćete zračiti zdravljem i dobrim stanjem. Biće to odraz samopouzdanja izraženog u vama samima. Vaše zdravlje će ojačati, ali znajte da je to rezultat teških lekcija koje ste naučili u poslednjih godina. Vaš naporan rad se isplatio. Trebaće vam ta izdržljivost i sigurnost tokom ulaska u 2020. kod koje će ključna reč biti samoočuvanje.

ZAKLJUČAK

Vi ste Emotivna osoba, stidljiva i osetljiva. Vaša osećanja mogu biti lako povređena, a vi često emotivno preterano reagujete. Na vas lako utiču raspoloženja i emocije drugih ljudi. Mnogi mogu da igraju na kartu vaeg saosećanja. Važno je da naučite da se manje brinete i da ne živite od sećanja, osećanja i ljudi. Poenta vašeg života je da uspostavite emocionalnu sigurnost i pružiti to i drugima.

Prihvatljivi ste i emocionalni, vezujete se na svet oko vas kroz vaša osećanja. Lako se izražavate ako se osećate sigurno, ali ako ne, onda ste potišteni i tmurni. Skloni ste osećanjima. Naučite šta su osećanja i kako ih izraziti. Smisleni odnos sa porodicom i emocionalna sigurnost su vaši prioriteti u životu.

Vaša kreativnost je vaša sposobnost da negujete i brinete o ljudima i stvarima. Kroz ulogu zaštitnika i roditelja vi postižete ispunjenje. Dakle, vi ste onaj ko se brine za ljude u vašem okruženju želeći učiniti sve što treba. Vi možete dovesti kući mnogo ranjenih životinja ili prijatelja kojima treba pomoć. Prirodno ste domaćinski nastrojeni. Hrana, kuhinja i deca su kanali kroz koje možete da se lepo izrazite.

Vi svoje samoizražavanje oblikujete po vašoj majci. Nekoliko godina bili ste veoma zavisni od nje. Možda i dalje jeste. Vi ste vrlo porodično orijentisani. Kao i svake godine, i unuter 2020. godine ima mogućnosti za promene. Međutim, vi ste onaj ko treba da izvrši ove promene. Možete da odlučite da ih propustite i da odustanete od njih a onda će ova godina verovatno završiti onako kako je i započela. Ako želite da poboljšate svoj život i život ljudi oko vas, onda je dobra ideja da iskoristite ove mogućnosti. Budite hrabri. Promene mogu biti čudne i mogu vas malo i zaplašiti, ali većina promena ove godine će biti na bolje.

Izvor: conopljanews.net