Ovan

Ove nedelje imate višak energije i sjajno se osećate. Na poslu sve ide kako ste zamislili i moguć je priliv novca. Sada čak primećujete da ne morate previše da se trudite, jer ste u prethodnom periodu radili mnogo više. Sve će biti jako uspešno. Što se ljubavi tiče, ako ste u vezi ljubav cveta i sve je sjajno. Ako ste slobodni, možete da upoznate neku stabilnu osobu za vezu.

Bik

Od ove nedelje će se stvari lakše odvijati na poslu. Nećete više toliko da brinete o poslu. Neke poslovi koje ste odavno započeli možete da nastavite da radite, ali uspešno. Možete dobiti dobre vesti u vezi sa nekom saradnjom od sredine nedelje. Što se ljubavi tiče, plenite pozitivnom energijom i privlačite pažnju. Ako ste slobodni, moguća je nova veza ili poznanstvo na putu. Zauzeti, ne zapostavljajte partnerazbog svojih obaveza.

Blizanci

Odlično se osećate. Konačno Vaš vladar Merkur kreće direktno i nećete više imati veće probleme na poslu i u funkcionisanju. Ubrzaćete se. Što se ljubavi tiče, komuniukacija sa partnerom će biti bolja. Ako ste slobodni, moguće je poznanstvo sa nekom osobom koja nije iz Vašeg mesta. Ne ulazite u tajnu vezu.

Rak

Pozitivniji ste nego inače. Imate nalet dobre energije i želite da ostvarite neke ideje koje imate duže vreme. Prijatelji mogu da Vam budu od pomoći. Ako ste u vezi, ne zapostavljajte jedno drugo zbog previše obaveza i sada je jako važno da se više družite sa prijateljima. Moguće su rasprave oko nekih problema koje imate duže vreme. Ako ste slobodni, neka osoba koju dugo znate možda želi nešto više od prijateljstva.

Lav

Pozitivni ste. Imate dosta elana za rad. Kolege su od pomoći. Preko interneta ili prijatelja možete da dobijete dobre ideje za posao. Priliv novca će biti poboljšan od sredine nedelje. Što se ljubavi tiče preko posla je moguće novo poznanstvo. Ako ste u vezi, ne zaboravite da se dobro organizujete da biste imali vreme i za partnera i za posao.

Devica

Vaš vladar Merkur konačno kreće direktno i nećete više imati probleme u komunikaciji, vezi ili na poslu. Dobro se osećate ove nedelje. Ako ste u vezi ne zapostavljajte strast i romantiku. Ako ste slobodni, neka osoba sa kojom ste već imali nešto ranije se može vratiti u Vaš život. Što se posla tiče priliv novca može da bude stabilniji i bićete veoma zadovoljni.

Vaga

Staloženi ste i mirni. Nema više nervoze zbog posla ili ljubavi. Imate potrebu da sve ostane kako jeste. Na poslu su mogući poveći zahtevi od strane nadređenog. Ukoliko ne možete sve da postignete pitajte kolege za pomoć. Mogući su povećani troškovi. Što se ljubavi tiče sve je idealno. Ako ste slobodni nemojte pomešati strast i ljubav, pa tako uleteti u avanturu.

Škorpija

Veoma ste pozitivni i dobro se osećate. Drugi primećuju da blistate. Što se ljubavi tiče nema nikakvih problema. Ako ste slobodni, moguća je neka nova veza. Na poslu sve može da bude dobro ako budete radili polako. Ne brzajte ni sa odlukama u vezi sa poslom. Bitno je da sve proverite više puta pre nego što završite obaveze.

Strelac

Slobodni, posao Vam je na prvom mestu. Ne dozvolite da ljubav bude u drugom planu. Ako ste zauzeti, može da dođe do nezadovoljstva u vezi jer previše radite. Komunikativni ste i dobro raspoloženi. Na poslu sve ide kako treba i konačno vidite opipljive rezultate svog rada. Priliv novca i nove saradnje su moguće.

Jarac

Pomalo ste napeti. Ne prenosite nervozu na partnera, rešavajte svoje probleme sami. Ako ste slobodni, možete se videti sa nekom osobom koja Vam se dopada duže vreme. Što se posla tiče od polovine nedelje sve kreće na bolje. Nema više čekanja. Lako obavljate obaveze koje imate i sve Vam ide od ruke. Ženska mlađa osoba može da bude od pomoći.

Vodolija

Ukoliko ste u vezi, ne dozvolite da odnos zapadne u kolotečinu. Veoma ste pozitivni i želite da date sve od sebe da veza uspe. Ako ste slobodni, preko posla je moguć bar flert ili nešto više. U ljubavi je sve stabilno ako ste u vezi. Ako ste slobodni, nije sada idealno vreme za neke nove početke.

Ribe

Ove nedelje ćete biti pozitivniji nego inače. U ljubavi se stvari poboljšavaju, a komunikacija sa partnerom će biti idealna. Ako ste slobodni, moguć je početak neke nove veze od druge polovine nedelje. Uradite šta možete na poslu, ali je bitno da ne žurite. Ako imate neke planove duže vreme, sada je bitno da ih ostvarite. Ne odlažite više. Neka starija muška osoba može da Vam da dobar savet.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa, posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

Izvor: Mondo.rs