Na londonskoj premijeri filma Misbehaviour, čija se radnja dešava upravo u Londonu tokom period 70-ih godina prošlog veka, a u kome jednu od vodećih ženskih uloga tumači lepa Keira, imali smo priliku da vidimo glumicu u jednom od poslednjih modela iz Chanel  kolekcije.

I to ne bilo koje kolekcije, u pitanju je ona za proleće/leto ali iz couture departmana to jest visoke mode.

Kako se visoka moda i to  jednog od najvećih brendova na svetu, nosi na premijeri filma, predstavila nam je poznata glumica koju u poslednje vreme neamo  prilike da viđamo s obzirom da se glumica pre par meseci po drugi put ostvarila u ulozi majke, te da se trudi da ećinu slobodnog vremena provodi u krugu porodice.

34-godišnja glumica praktično je zasijala u veličanstvenoj beloj haljini sačinjenoj od svile i ručno izvezene čipke koja je činila svojevrsnu vrstu ogrtača, ali ujedno i specifičnih naramenica na haljini.

Besprekornu liniju glumica je istakla kaišem u struku, čija se kopča sa sjajnim detaljima uklopila odlično u ostale detallje na outfitu - kopče na crnim otvorenim sandalama, te fenomenalnim minđušama.

Kada je u pitanju ovo glumicino izdanje, posebno nas je oduševio beauty departman, njena prirodno bleda put istaknuta sa tek nešto svetlo roze rumenila na jagodicama, oči oivičene crnom olovkom i maskarom, te svetlo roze karmin na usnama - skoro iste nijanse kao što je ona na obrazima.