Ovan

Bićete energičniji nego inače. Potrudite se da se usredsredite na kontakte i da uvidite ko može da bude od pomoći. Prijatelji su uvek tu za Vas.

Što se tiče ljubavi ove nedelje je potrebno da popričate sa partnerom o svemu što Vas muči. Ne nervirajte se previše ako nešto nepromišljeno kaže, nema lošu nameru. Ako ste slobodni, moguć je flert i dopisivanje sa nekom zabavnom osobom.

Bik

Moguć je stres na poslu. Ne ulazite u rasprave sa kolegama. Imate dosta obaveza, organizujte se bolje. Potrudite se da se usredsredite na planiranje i postavljanje ciljeva. Što se ljubavi tiče, komunikativni ste, lako se dogovarate oko svega sa partnerom. Ako ste slobodni, neće Vam to sada biti na prvom mestu.

Blizanci

Završavajte obaveze na vreme. Nije vreme za započinjanje nekih novih projekata. Potrudite se da proveravate sve što radite više puta. Ako ste u vezi, sve je idealno. Ljubav cveta, Venera je u Vašem znaku. Ako ste slobodni, sada je vreme za novu ljubav. Budite otvoreni za komunikaciju sa osobom koja Vam se dopada duže vreme.

Rak

Ne ostavljajte nezavršene obaveze koje ste započeli. Sada je vreme da se fokusirate. Imate dosta ideja, ali odredite prioritete. Rasejani ste. Mogući su iznenadni troškovi. Potrudite se da ne zapostavljate partnera zbog posla. Budite otvoreni za nove mogućnosti i neke ideje koje partner ima da biste poboljšali odnos. Ako ste slobodni, sada nije vreme za avanture. Možda je bolje da neko vreme provedete sami.

Lav

Iskoristite dobre aspekte za saradnje, ali sa osobama sa kojima ste već imali priliku da radite. Ne nervirajte se previše oko posla. Potrudite se da se usredsredite na neke nove obaveze, isplanirajte dobro ovu nedelju. Ne donosite brzo odluke o promenama. Što se tiče ljubavi, moguće su rasprave sa partnerom. Ako ste slobodni, preko prijatelja ili preko interneta je moguće neko novo poznanstvo.

Devica

Partner ima razumevanja za Vas. Odlično se slažete i lako se dogovarate.

Strastveni ste ove nedelje, a neka osoba koju znate odavno može da se vrati u Vaš život. Ove nedelje možete završiti sve što niste mogli do sada na poslu. Sjajni su aspekti za saradnju sa drugima. Dajte sve od sebe na poslu. Neka muška osoba može da Vam napravi problem. Izbegavajte rasprave.

Vaga

Posvetite se više porodici. Ako ste zauzeti nema nikakvih promena, sve je u najboljem redu. Romantični ste i odlično raspoloženi. Preko prijatelja ili porodice možete da upoznate neku stabilnu osobu koja može da Vam odgovara. Mogući su iznenadni troškovi. Izbegavajte kupovinu tehnike. Moguća je saradnja sa drugima, pa se potrudite da date sve od sebe da napravite dogovor koji će biti dugotrajan.

Škorpija

Lako možete da zaradite novac, ali lako i da potrošite. Imate utisak da Vam više treba novca nego što imate. Ipak, ne opterećujte se previše poslom. Pozitivni ste i dobro organizovani. Provedite više vremena sa voljenom osobom. Ako ste slobodni, bićete skloni flertu i strastveni, pa ne brzajte sa odlukama vezanim za ljubav.

Strelac

Bićete komunikativniji i otvoreniji za neke nove prilike na poslu. Ne dozvolite da Vas sputavaju tuđi stavovi, nego slušajte samo svoj unutrašnji glas. Budite pozitivni. Mogući su problemi u saobraćaju pa budite pažljiviji. Ako ste u vezi, neke stvari koje mogu da iznerviraju partnera treba da prećutite. Ako ste slobodni, možda osoba koja Vam se dopada nije baš iskrena prema Vama.

Jarac

Mogući su povećani troškovi, a nećete baš biti zadovoljni kako se sve odvija na poslu. Potrudite se da ne kasnite nego da se usredsredite na ono što je neodložno. Ako čekate na neki novac, možete da dobijete neke dobre vesti u vezi sa tim. Što se ljubavi tiče, ako ste u vezi ne zapostavljajte partnera zbog previše obaveza. Ako ste slobodni, dvoumićete se između dve osobe.

Vodolija

Ovo je nedelja za ljubav! Sve ide kako ste zamislili, a odnos sa partnerom je sjajan. Ako ste slobodni, moguće je neko novo poznanstvo ili makar dopisivanje sa nekim. Ako radite imate priliv novca, ali niste zadovoljni svotom. Nemojte sada ništa da menjate. Ako nemate posao, najbolje bi bilo da ništa ne započinjete ove nedelje, sem projekata koje ste već isplanirali odavno.

Ribe

Napeti ste. Nervirate se jer ne stižete da odradite ništa na vreme. Imate dosta obaveza, pa je potrebno da se organizujete bolje. Neka muška osoba može da Vam predloži neku saradnju, a to svakako ne bi bilo loše. Što se ljubavi tiče, ako ste slobodni, nećete želeti promene. Ne želite da budete u vezi, već da se posvetite sebi. Zauzeti, popričajte sa partnerom o planovima za budućnost.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa, posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.