Jennifer Lopez i Alex Rodriguez karantin provode u porodičnoj vili pevačice, koja je stacionirana u Majamiju.

Međutim, uzevši u obzir da je par okruženom svojom decom (sa njima su sin i ćerka pevačice, te dve Alexove ćerke iz prvog braka), a kuća poseduje ogromno dvorište, prostran travnjak i bazen, dok je u Majamiju sada već prakično letnje vreme - njihovi uskršnji praznici u karantinu izgledaju više nego zavidno.

Pevačica praktično svakodnevno na svom Instagram profilu postuje objave vezane za vanrednu situacijiu u kojoj smo se svi našli i apeluje na ostanak kod kuće, kao i maksimalno smanjeno kretanje.

A, s obzirom da sada svi imamo više vremena i usmerni smo isključivo na digital svet kada je komunikacija u pitanju, tako i poznat par mnogo češće komunicira sa svojim fanovima i deli zajedničke trenutke sa svima nama.

Tako je Alex podelio sa nama snimak uskršnjeg jutra u njihovoj porodičnoj vili, u kome su se svi okupili na tremu, a J.Lo deci zadaje zadatak "potrage za uskršnjim jajima".

Iako je snimak sam po sebi vrlo zabavan, fanovi su primetili i fanastičan izgled pevačice i njen seksi casual outfit.

Jennifer je podigla kosu, vežući je punđu sa mašnom na vrh glave načinjenu od pramenova kose, čini se po snimku da na sebi nema ni mrvicu šminke i da praktično blista, a od odeće tu je samo beli bikini, preko koga je obukla svetlo žutu transparentnu tuniku-haljinu.

Seksi, opušteno i prirodno bez mnogo truda.