Ovan

Ove nedelje ćete konačno moći da budete staloženiji i da uživate više. Ne morate samo da radite. Konačno će da se isplati sav trud koji ste uložili na poslu. Moguć je priliv novca. Što se ljubavi tiče, ako ste u vezi sve je u redu i lako dolazite do dogovora sa partnerom. Slobodni, moguće je neko dopisivanje sa nekom osobom, ali možda i sa dve. Dvoumite se koga da odaberete.

Bik

Odlično se osećate. Sunce je konačno ušlo u vaš znak i imate višak energije. Lako obavljate sve obaveze. Neka mlađa ženska osoba može da vam pomogne oko posla. Tako ćete sve lakše da odradite. Što se ljubav tiče sve je odlično i ljubav cveta. Sa partnerom nemate nikakve probleme, čak imate i podršku u vezi sa poslom. Ako ste slobodni, preko posla je moguće novo poznanstvo.

Blizanci

Osećate pad energije. Nije vam lako da završite sve što ste započeli, ali sada nije vreme za nove poslovne obaveze. Budite prijatni prema kolegama iako ste pomalo nervozni. Nemojte da poklanjate previše poverenja drugim ljudima. Veoma ste zadovoljni. Ako ste u vezi, nemate nikakve probleme. Ako ste slobodni, nećete poželeti da menjate status.

Rak

Nedostaju vam prijatelji. Možete da se čujete sa nekima da biste ih pitali za savet u vezi sa poslom. Imate dosta ideja, ali to ne znači da treba sve da ostvarite. Pokušajte da odaberete profitabilnu ideju. Ne ulazite u neke nejasne priče sa osobom koja vam se dopada. Ako neće vezu, onda to i nije za vas. Ako ste zauzeti budite otvoreni prema partneru.

Lav

Neka muška osoba može da vas podrži na poslu. Pitajte kolege za pomoć. Bitno je da budete ambiciozni i da se ne opterećujete previše nekim poslovima koje ne možete da odradite kako treba. Podelite obaveze po prioritetu. Slobodni, preko interneta je moguće novo poznanstvo. Ako ste zauzeti, postavite se prijateljski prema partneru da biste imali dobar odnos i razumevanje.

Devica

Pomalo ste rasejani i niste raspoloženi za rad. Imate dosta planova, ali nemate fokus. Niste dobro raspoloženi za rad, ali odradite samo ono što morate. Sada je vreme da razmislite o usavršavanju. Neki kurs koji ste odavno planirali treba da upišete ili pokušajte da pročitate knjigu koja odavno stoji na čekanju. Slobodni, kod vas nema promena ove nedelje. Zauzeti, ne zapostavljajte partnera zbog posla.

Vaga

Moguć je problem sa novcem. Imate previše obavezaNeka muška osoba može da vam zatraži pozajmicu. Pod stresom ste jer ne možete dobro da se organizujete. Platite račune na vreme. Ako ste u vezi bilo bi dobro da sa partnerom napravite neke planove za budućnost. Slobodni, moguć je kontakt sa nekom osobom koja nije iz vašeg mesta.

Škorpija

Sjajno ćete se osećati ove nedelje. Ove nedelje je odličan period za neke nove dogovore i saradnje. Ipak, konačno niste opterećeni poslom nego imate potrebu da se okrenete ka privatnom životu. Strastveniji ste nego inače. Ako ste slobodni, skloni ste flertu.

Strelac

Povećani troškovi mogu da vas izbace iz takta. Ne nervirajte se oko posla nego dajte svoj maksimum. Bitno je da ne budete spori nego da se ubrzate na radnom mestu. Ništa ne odlažite za sledeću nedelju. Kod vas je sve idealno, bilo da ste u vezi ili ne. Imate dosta mogućnosti za novi početak. Ako ste u vezi, uživate sa partnerom.

Jarac

Kreativniji ste nego inače. Lako dolazite do rešenja koja su konstruktivna. Budite prijatni prema kolegama i pokušajte da usvojite neke sugestije. Lako odrađujete obaveze i sve vam ide od ruke. Mogući su povećani troškovi, pa štedite. Dajte svoj maksimum u vezi i posvetite više pažnje voljenoj osobi. Ako ste slobodni, nećete želeti promenu.

Vodolija

Porodica vam je na prvom mestu, a ne posao. Ne zapostavljajte privatni život ma koliko obaveza da imate. To je neophodno za vaš mir i za balans. Sada je vreme za neke nove priče, dogovore, saradnje, pa iskoristite ovu nedelju za to. Romantični ste i pripremate neka iznenađenja voljenoj osobi. Slobodni, niste sigurni da sada želite vezu, više ste samo za komunikaciju i flert.

Ribe

Veoma ste dobro raspoloženi. Sa svima možete da se dogovorite oko svega i konačno vam cveta posao. Svaki kontakt je vredan, a neki ljudi mogu da vam izađu u susret u vezi sa obavezama. Romantični ste, ali ne želite promene. Lakše vam je da se sada ništa posebno ne dešava i da održavate stabilnost. Ako ste slobodni, preko neke bliske osobe možete da upoznate nekog ko može da vam bude zanimljiv.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.