Vanredna situacija primorala je brojne umetnike širom sveta da otkažu svoje planirane nastupe, ali to nikako ne znači da su se oni ovih nastupa odrekli.

štaviše, udružili su se i podupiru jedni druge praveći kućne koncterte, kojima može da prisusvuje svako od nas sa internet konekcijom iz udobnosti sopstvene sobe.

J.Lo je tako održala mini koncert u dvorištvu svoje porodične vile u Majamiju, a jedna od pesama koju je izvela bila je "People"  Barabare Streiasand - koju legendarn aglumica i pevačica izvodi u mjuziklu "Funny Girl".

Razlog zašto je latino zvezda izabrala baš ovu pesmu jeste taj što joj je Barbara Streiasand veliki uzor, što je nekoliko puta podvukla, a tako i sada.

I to ne samo izvodeći njenu pesmu, već i nosivši crni duks sa velikim printom lika Barabare Streiasand.

U pitanju je komad koji Coach u saradnji sa umetnikom Richardom Bernsteinom, a čija cena iznosi 225 dolara.

Ovo nije bilo prvi put da Se Jennifer pojavila u ovom duksu, ali sada je svakako ostavilo zanačajaniji trag na njene pratioce koji su smesta počeli da se raspotuju gde duks može da s enabavi.

Prepostavaljamo da sada verovatno više nigde, a zanimljivo je da su baš ovaj duks proteklih meseci nosile još neke poznate ličnosti: Mila Kunis i Selma Blair.