Nakon što su protekle nedelje nakratko napustili Belu kuću kako bi obeležili 75. godišnjicu završetka Drugog svetskog rata polaganjem venaca u Nacionalnom trgovačkom centru u Vašingtonu, predsednički par Tramp u dvorištu Bele kuće odlučio je da organizuje svečanu ceremoniju dodele priznanja osobama koje su svojim radom pomogle u borbi s pandemijom koronavirusa u SAD-u, piše stil.rs.

Pred brojne zvanice svečane ceremonije u Beloj kući, 50-godišnja Melania Trump pristigla je vidno raspoložena držeći se za ruke sa suprugom, a svojim najnovijim izdanjem ponovno je uspela da opravda titulu jedne od najbolje odevenih prvih dama.

Ovoga puta Melania je obukla haljinu Jason Wu, čije je kreacije redovno nosila bivša prva dama, Michelle Obama.

Haljinu za koju se odlučila Melania, američki dizajner tajvanskog porekla modnoj javnosti predstavio je 2018. godine, a iako se više ne nalazi u prodaji, njena originalna cena iznosila je gotovo 1.500 evra.

Osim krojem, koji je posebno istakao skladnu figuru američke prve dame, spomenuta kreacija bez rukava isticala se i sitnim cvetnim uzorkom, a kao i obično, svoje najnovije izdanje zaokružila je omiljenim salonkama u narandžastoj boji sa potpisom Manolo Blahnik.

Izvor: stil.rs