S obzirom na to da je zbog pandemije korona virusa ceremonija ove godine odložena do daljnjeg, jedan od čuvenih američkih modnih magazina zamolio je poznatu britansku filmsku zvezdu da reciklira stajling u kućnim uslovima.

54-godišnja glumica to je uradila i na iznenađenje svih uspela da izgleda, pa ako ne 21 put bolje, no što je tada pre 21 godinu kada je obukla ovu seksi haljinu, onda bar upola bolje!

Nije nikakva tajna da za Lizinom firuom i mladolikim tenom uzdiše pola planete i da ona godinama pokušava da zadovolji medije sa odgovorima na temu nege koja joj omogućava ovakav izgled.

Na desetine puta do sada Hurley je pokušavala da objasni kako ona zaista ne radi ništa naročito. Ne postoji nikakav spartanski trening koga se redovno priddržava, niti je na njenom meniju pristuna rigorozna dijeta, nema ni trikova u beauty departmanu.

Glumica tvrdi da se radi isključivo o izbalansiranoj ishrani, kvalitetnim prozvodima za negu lica, te činjenici da se svakog dana trudi da bude makismalno aktivna - a njena strast je njena bašta i baštovanstvo u kome uživa i kojim se redovno bavi.