OVAN

POSAO

Najvažnije informacije ne dopiru na pravi način do vas, pa niste u dobroj poziciji da sagledate sve mogućnosti koje su važne za konačnu odluku. Previše želite, a ne postoje prave mogućnosti. Morate nečega da se odreknete. Vrebate svaku priliku kako biste se ponovo nametnuli u radnom okruženju. Do kraja nedelje vaš trud će biti nagrađen.

LjUBAV

Voljena osoba vam ne pruža dovoljno pažnje, a ona vam je u ovom periodu preko potrebna. Previše ste zahtevni, pa vam krajem nedelje sledi zahlađenje odnosa. U dnu srca još uvek čuvate bolna iskustva iz prošlosti. Vraćanje u davno vreme nema smisla, jer je to nešto što treba zaboraviti.

ZDRAVLjE

Moguće su povrede.

BIK

POSAO

Ako vaš način poslovanja uključuje neki vid trgovine, ovaj period će biti interesantan za vas. Polovinom nedelje otvaraju vam se šanse da konačno dovršite započete projekte, što podrazumeva sklapanje povoljnog ugovora koji već dugo pripremate. Na pomolu je finansijski dobitak koji će ublažiti napetost koja traje već izvesno vreme.

LjUBAV

Imate priliku da za sebe napravite malo prostora i usporite. Tempo koji je iza vas zahteva da zastanete i preispitate se da li je ova veza ono što želite. Preokupirani ste drugim problemima, pa ne primećujete da vaša voljena osoba, isto kao i vi, nije zadovoljna.

ZDRAVLjE

Problemi s kožom.

BLIZANCI

POSAO

Vaša direktnost nije prijatna drugima, ali je zato vama korisna. Oslušnite svoju maštu, jedna naizgled banalna ideja dugoročno može da bude "bingo" za vas. Informacija koju ćete krajem nedelje dobiti, nosi putokaz u kom smeru ide vaš profesionalni razvoj. Bez obzira na to što je period, naizgled, povoljan, čuvajte se brzopletosti i impulsivnih odluka.

LjUBAV

Iz straha da ne poljuljate prividnu stabilnost u vezi, sve greške preuzimate na sebe. Možete da upadnete u ozbiljan sukob sa voljenom osobom, jer se mnogo toga nakupilo, a vi ste precenili svoje strpljenje. Pravo rešenje za vaše probleme je otvoren razgovor i to krajem nedelje.

ZDRAVLjE

Bolovi u leđima.

RAK

POSAO

Cele nedelje ćete se na razne načine baviti pravnim i papirološkim poslovima. Ovakva dinamika će vam nakratko smiriti misli s drugih problema i ublažiti nervozu. Osim toga, tranziti vam donose šansu da neke svoje ideje konačno prezentujete na prihvatljiv način i dobijete podršku od osoba od kojih ste to najmanje očekivali.

LjUBAV

Voljena osoba ima razumevanja kada je u pitanju vaša mrzovolja. Iskreni razgovori, komplimenti i duge šetnje osvežiće monotoniju u koju ste zapali. Previše zahtevate od svog partnera. Umesto toga, pružite mu malo podrške i nežnosti, jer je on taj ko vas bezrezervno čuva i voli.

ZDRAVLjE

Nesanica.

LAV

POSAO

Vreme je idealno za istraživanje i učenje. Moguća je ponuda da se priključite u jednu volontersku organizaciju gde bi vaši kvaliteti došli do potpunog izražaja. Ova nedelja može biti povoljna za otpočinjanje novog projekta. Ako se pažljivo organizujete i ne rasipate svoje potencijale, ova prilika bi mogla da preraste u životnu.

LjUBAV

Usmereni ste na sebe i svoj optimizam, pa vam promenljivo raspoloženje voljene osobe ometa. Izbegavanje susreta nije pravo rešenje, suočite se sa problemom. Izgubili ste onu čarobnu nit koja vas vezuje, pa vreme koje provodite zajedno, ove nedelje, može prerasti u tešku dosadu.

ZDRAVLjE

Čuvajte se povreda.

DEVICA

POSAO

Ova nedelja vam donosi važna razrešenja, naročito ako ste imali neke zaostale troškove koje dosad niste raščistili. Nakon preraspodele zaduženja, krajem nedelje vam stiže neočekivani podsticaj od strane osobe koja vam do sada nije bila simpatična. Obuzdajte euforiju i sredinom nedelje, kada se bude nešto važno odlučivalo, prihvatite savet šefova.

LjUBAV

Prilično ste zahtevni, od partnera očekujete mnogo tolerancije i strpljenja. Iako se možda osećate umorno, raspoloženje će se promeniti kada od partnera bude stigao interesantan predlog. Ne razmišljajte previše o tome koliko bi vam nešto prijalo, to ne možete da znate dok ne probate.

ZDRAVLjE

Gorušica.

VAGA

POSAO

Stiže vam ponuda za dodatni rad koji vam trenutno nije neophodan. Opravdanje tražite u finansijskoj naknadi koja, po vašem mišljenju, nije dovoljna za trud koji treba da uložite. Prihvatite je, jer će vam se ovaj posao dugoročno veoma isplatiti. Osim toga, otvara vam se i prilika da poplaćate sve što ste dosad odlagali.

LjUBAV

Prihvatate sve poslovne ponude, zbog čega previše vremena provodite radno. To vas prividno odvaja od partnera i donosi stimulans za naredni period. Ukoliko ste slobodni, ovih dana je na pomolu zvanično upoznavanje sa osobom za koju ste čuli ranije.

ZDRAVLjE

Kontrolišite krvni pritisak.

ŠKORPIJA

POSAO

Neočekivane promene poremetiće rutinu u vašoj svakodnevici. U drugoj polovini nedelje bićete u prilici da jednom starom prijatelju pomognete nešto u vezi posla. Pozitivna energija zbog tog dobrog ishoda udahnuće malo vetra u vaša jedra. Osim toga, krajem nedelje očekujte obaveštenje u vidu opomene ili isporuke nekog računa na koji ste potpuno zaboravili.

LjUBAV

Za vašu prirodu, previše ste se zatvorili, pa zbog toga može da vam promakne prilika da se voljenoj osobi dovoljno približite i otkrijete emocije koje su vam do sada bile nepoznate. Navedite drugu stranu da potegne temu. Biće vam lakše da se izrazite ako je razgovor već pokrenut.

ZDRAVLjE

Prolazna malaksalost.

STRELAC

POSAO

Pravi je trenutak da odbacite nekoliko stvari koje vam već izvesno vreme usporavaju rad. Bilo da je reč o ljudskim resursima ili o projektima, krajem nedelje vas čeka teška odluka kojom se od vas očekuje dobra procena i mudar potez. Ukoliko tražite posao, ova nedelja donosi šansu da se otvori mogućnost prihvatljivog prelaznog rešenja.

LjUBAV

Postajete prenaporni voljenoj osobi. Vaše sitne provokacije mogu biti okidač za ozbiljnu svađu do kraja nedelje. Kvalitetan i iskren razgovor može da razreši neke nesporazume koji vas navode da poverujete da se vaš ljubavni odnos ohladio.

ZDRAVLjE

Čuvajte se infekcija.

JARAC

POSAO

Sabirate utiske o proteklom periodu. Razmišljate kako da budete efikasniji i nekom inovacijom poboljšate finansijsku situaciju. Pravo je vreme da se uključite u aktivnosti svoje socijalne sredine. Profesionalno ste veoma cenjeni, pa vam ovih dana sledi i zvanično priznanje za to. Možete da očekujete i prijatne vesti zbog kojih ćete biti veoma ponosni.

LjUBAV

Korenitim promenama želite da dovedete svoj život u red. To vas može navesti na nesmotrene poteze. Ukoliko je vaša ljubavna veza imala bilo kakvu primesu tajanstvenosti, budite spremni na to da vam, ovih dana, zvezde nisu naklonjene i da svaka tajna može biti lako otkrivena.

ZDRAVLjE

Posetite stomatologa.

VODOLIJA

POSAO

Ovih dana izlazite iz rutine. Prepuni ste kreativne energije, pa vaše samopouzdanje iz dana u dan raste. Ukoliko se nađete u prilici da ove nedelje pazarite ili potpisujete neke vrednosne papire, budite na oprezu - nije povoljan trenutak i može vam se potkrasti greška koju kasnije nećete biti u prilici da ispravite.

LjUBAV

Posredstvom prijatelja predstoji vam jedno novo poznanstvo. Malo opuštanje i prihvatanje izazova može vam prijati, ali dugoročno, vi znate da to nije za vas. Zbog naglašene promenljivosti raspoloženja preosetljivi ste, a to nije dobra atmosfera za nove početke.

ZDRAVLjE

Alergije.

RIBE

POSAO

Prihvatite ponuđene kompromise ukoliko želite da iskoristite veliku priliku da svoju kreativnost i osećaj za estetiku dobro unovčite. Prolazni zastoj koji se može isprečiti možete elegantno da prevaziđete ukoliko se ne budete suprotstavljali. Krajem nedelje dobićete sasvim nova zaduženja. Dokazaćete sebi, a i drugima, koliko vredite.

LjUBAV

Potreba za avanturom i romantikom vas može navesti na pogrešan korak. Da biste izgladili nesuglasice provodićete više vremena sa prijateljima vašeg partnera. Slobodni mogu upoznati neobičnu osobu sa kojom ih čeka dobar provod ili romantična avantura.

ZDRAVLjE

Bolovi u leđima.

Izvor: novosti.rs