Ovan

Posvetite više pažnje partneru. Moguće su nesuglasice, pa bi bilo dobro da pazite šta pričate. Možete da upoznate neku zanimljivu osobu na kraćem putovanju, ako ste slobodni. Potrudite se da budete otvoreni za nove prilike za ljubav, ali se ne vraćajte na stare priče. Ne započinjite ništa novo jer nije sigurno da ćete imati uspeha. Posvetite više vremena porodici.

Bik

Bićete željni pažnje ove nedelje. Strastveniji ste nego inače. Moguće su manje rasprave sa partnerom jer ćete imati potrebu za slobodom. Ako ste slobodni, moguća je neka avantura. Očekuje Vas dosta promena na poslu. Uskladite se sa kolegama. Budite agilni. Dajte svoj maksimum.

Blizanci

Sve cveta i bićete prezadovoljni što se tiče partnerskih odnosa. Konačno se odlično razumete sa voljenom osobom. Ako ste slobodni, potrudite se da se usredsredite na nove kontakte. Bitno je da budete komunikativni. Ove nedelje ćete doneti odluke vezane za posao koje će biti značajne narednih meseci. Pazite kakve promene pravite i ne žurite sa istim. Ne morate sve sami da radite. Bitno je da se dogovorite sa kolegama ko šta treba da radi. Budite temeljni.

Rak

Ako ste zauzeti, bilo bi dobro da ne zapostavljate partnera. Može da se oseća prilično loše jer uviđa da ne izdvajate dovoljno vremena za vezu. Kad imate slobodno vreme vidite se sa prijateljima, bitno je samo da Vam nije dosadno. Imaćete sreću na poslu. Ne budite previše otvoreni prema kolegama, zadržite neke stvari za sebe. Iskoristite priliku za neko usavršavanje.

Lav

Odlično ste raspoloženi i sve Vam ide od ruke. Imate višak energije. Konačno znate čime više nećete da se bavite i završavate obaveze jako lako. Bilo da ste u vezi ili ne, ne propustite dobre prilike za neko putovanje, za zabavu. Ako ste slobodni, neko novo poznanstvo se može da se pretvori u nešto više.

Devica

Moguće su veće promene na poslu koje odavno želite. Imate potrebu da se završite neke stvari koje ste odavno započeli. Organizacija mora da bude na prvom mestu. Sa partnerom možete da provedete sjajne trenutke kod kuće. Ne zapostavljate društveni život zbog veze. Ako ste slobodni, ne želite promene statusa.

Vaga

Ako idete na put možete da upoznate neku zabavnu osobu. Možda već znate osobu kojoj se sviđate duže vreme. Zauzeti, sve će biti u redu ove nedelje, uživate u ljubavi. Novi predloge za promene na poslu treba usvojiti. Ne propuštajte dobre poslovne prilike od nekih osoba koje nisu iz Vašeg mesta. Ako radite od kuće ili imate porodični posao, bićete zadovoljni napretkom.

Škorpija

Imate višak energije. Kreativni ste. Tačno znate kako prema kome da se postavite da biste dobili sve što želite. Imaćete sjajnu komunikaciju sa partnerom. Ako ste slobodni, moguća je neka avantura. Pod stresom ste zbog posla. Nema potrebe toliko da brinete jer imate dobre aspekte. Problem može da bude previše trošenja novca, pa prištedite.

Strelac

Pokušajte da se uklopite sa drugim osobama. Uradite nešto lepo za partnera, on će to da ceni. Neko ko odavno pokušava da Vam priđe će sada to da učini. Budite otvoreni za neke nove ljubavne priče. Odnosi sa saradnicima biće stabilni i korektni. Veoma ste vredni i sve Vam ide od ruke. Imaćete neke iznenadne troškove. Ipak, nije dobra nedelja za promene na poslu, naročito ne bi trebalo da donosite neke nagle odluke ili da dajete otkaz.

Jarac

Ako ste zauzeti, u vezi će sve biti odlično. Ne opterećujte partnera stvarima iz prošlosti. Slobodni, postoji mogućnost da se zaljubite. Nemate fokus, ali ne dozvolite da to drugi primete. Izbegnite pozajmljivanje novca od drugih. Neka muška osoba može da Vam napravi problem na poslu. Završavajte započete obaveze ove nedelje.

Vodolija

Moguća je neka nova veza sa osobom koja je mlađa od Vas, komunikativna i zabavna. Ako ste u vezi, lako ćete naći način da Vam bude zanimljivo i da osvežite odnos sa partnerom. Ne zapostavljajte strasti. Radite više nego obično i sve privodite kraju. Pazite da završite obaveze na vreme.

Ribe

Prijateljski se postavite prema partneru i sve će biti u redu. Napravite kompromis. Ako ste slobodni možete da upoznate neku osobu preko prijatelja. Imate dosta obaveza koje želite da brzo završite, ali Vam ne ide tako lako kako ste mislili da će ići. Pitajte saradnike za pomoć. Odredite prioritete jer je to recept za napredak ove nedelje.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović