OVAN

LJUBAV: Očigledno je da ćete mnogo pričati sa osobama suprotnog pola. To ipak ne znači da ćete na taj način povećati bliskost u odnosima. Biće mnogo različitih tema, ali sve će to izgledati ako grebanje po površini. Vaše srce i dalje je prazno.

KARIJERA: Posao će vam izgledati nekako lakši. Ipak, to je samo vaš ugao posmatranja. Sada imate dovoljno razloga da radite bez briga, ali napori će vas sustizati. Zato se dobro organizirajte. Duh vodi telo, ali telu nekad treba pauza. Pazite da ne pregorite.

ZDRAVLJE&SAVET: Nađite sport za sebe.

BIK

LJUBAV: Možda ste mogli postići i više, ali nema razloga za biti nezadovoljan. Sad ćete svoje snage usmeriti na učvršćivanje onog što ste postigli u privatnom životu. Malo manje atrakcija, više intimnosti i sve vam u konačnici ide u prilog.

KARIJERA: Novi saradnici u poslu koji radite pojaviće se iz drugog radnog okruženja ili čak druge sredine. Vi ćete im pokazati kako se najbolje mogu prilagoditi poslu. Bićete puni dobrih saveta i još boljih namera. Neka pitanja i dalje će ostati bez odgovora.

ZRAVLJE&SAVET: Češće boravite u prirodi.

BLIZANCI

LJUBAV: Prepreke i frustracije su na pomolu. Oni koji su u dužoj i stabilnoj vezi pa poznaju svog partnera znaće kako izdržati ovaj pomalo neprijatan period. Oni koji tek počinju neki odnos verovatno će se privremeno udaljiti jedno od drugog.

KARIJERA: Trenutno niste u najboljoj formi za rad. Ne samo da vam se ne radi, nego i okolnosti ne daju podsticaje. Nedostatak motivacije biće prirodna posledica ovakvog stanja. Uglavnom ćete odrađivati zadano bez previše pitanja.

ZDRAVLJE&SAVET: Prošetajte u prirodi.

RAK

LJUBAV: Okolnosti će vam u privatnom životu prilično ići na ruku. Voljena osoba će vas podržavati, premda će povremeno dolaziti do manjih verbalnih nesporazuma. Istovremeno će se pojaviti i mnoge lepe ljubavne prilike za one koji su još sami.

KARIJERA: Od vas će se očekivati više truda, a posebno u poslovima gde se treba pokazati kreativnost ili tamo gde postoji publika. Ništa čudno za vas. U delatnostima iz senke, vi ćete raditi tek toliko koliko se mora, a niste svesni da se i tim putem može stići visoko.

ZDRAVLJE&SAVET: Idite u prirodu.

LAV

LJUBAV: Malo po malo vi ćete svoje lične odnose postaviti u stanje blage distance. Nekako vam više neće biti toliko važno da razmenujete nežnosti, nego tek toliko da se zna da ste zajedno. Ova površnost rezultat je nepovoljnijih tranzita ljubavnih planeta.

KARIJERA: Malim koracima napredovaćete u jedinstvenim znanjima. To će zapravo ići kroz praktičan rad. Uživaćete u otkrivanju i spoznajama, a neretko ćete s oduševljenjem pričati šta ste shvatili. Oni koji uče verovatno će biti uspešni.

ZDRAVLJE&SAVET: Odbacite svoje predrasude.

DEVICA

LJUBAV: Nezainteresovanost ili frustracije sve će više pratiti vaš ljubavni život. Važno je da se s tim nosite strpljivo i da imate na pameti da je sve prolaznog karaktera. Zato svoju vezu čuvajte, te mirom i tolerancijom održavajte status quo.

KARIJERA: Niste ni slutili da bi vam moglo krenuti ovako dobro. Povezivaćete se s ljudima i novim saradnicima brže i bolje nego što mislite. Ideje će se razmenjivati intenzivnije, a njihova primena neće biti nemoguća. Pred vama su uzbudljivi dani.

ZDRAVLJE&SAVET: Čuvajte svoju energiju.

VAGA

LJUBAV: Mnogo ljudi svakodnevno će se motati oko vas. Bićete zaigrani, veseli, spremni sve deliti sa njima, ali bez previše obveza. Neki će svoju vezu postaviti u rang dobrog prijateljstva i odustati od većih intimnosti. Partner će biti zbunjen.

KARIJERA: Gledaćete što bolje iskoristiti priliku koja je pred vama. Neki će zbog toga biti spremni raditi prekovremeno. Biće i onih kojim će biti ponuđen zanimljiv posao povezan sa važnim projektom. Trebate se malo prilagoditi.

ZDRAVLJE&SAVET: Dobro se naspavajte.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Vaša najdraža osoba zračiće više nego vi, pa joj slobodno prepustite neka vas vodi. Ona će ovih dana daleko bolje osmisliti vaše zajedničko vreme nego vi sami. Prepustite joj se s poverenjem. Budite poput deteta i uživajte u životu.

KARIJERA: Nastavljate razvijati sve bolju poslovnu budućnost. Ostalo je još malo vremena da se dovrše pripreme. One neće još biti potpuno gotove ove sedmice. Neka vas to ne uznemirava, jer i sami vidite da sve ipak ide bolje nego što ste očekivali.

ZDRAVLJE&SAVET: Zanemarite sitnice i male brige.

STRELAC

LJUBAV: Premda će vaša veza objektivno napredovati odlično, vi sami bićete skloni čačkanju po sitnicama, a posebno svog unutrašnjeg sveta. Takvim pristupom oduzećete nešto od spotanosti, pa nemojte preterivati. Opustite se.

KARIJERA: Volite ravnotežu više nego borbu, ali ovih dana ipak ćete se morati izboriti za neka svoja prava. Ne zaboravite da uz njih uvek idu i obaveze i odgovornosti. Nemojte bežati ni od čega. Uspetete stvari postaviti na svoje mesto.

ZDRAVLJE&SAVET: Jednaka pravila vrede za sve.

JARAC

LJUBAV: Oni koji su već u vezama razmišljaće kako učvrstiti svoj odnos sa voljenom osobom. Proradiće još neka mala pravila i utemeljiti stabilnije kriterije međusobnog ponašanja. Oni koji su još sami neće previše izlaziti, ali neće im biti ni loše.

KARIJERA: Intenziviraće se saradnja sa šefovima ili onima koji upravljaju u firmi u kojoj radite. Moraćete se pokazati kao ozbiljan i profesionalan saradnik. Moguće je i da će se meriti vaša postignuća ili će vas kontrolisati u svakom trenutku.

ZDRAVLJE&SAVET: Bez obzira na umor, nemojte posustati .

VODOLIJA

LJUBAV: Tokom narednih dana vi ćete ući u kvalitetniju, ali i diskretniju ljubavnu fazu. Potreba za povlačenjem ojačaće. Oni koji su još sami neće insistirati na izlascima, dok će vezani sve više vremena provoditi kod kuće u društvu partnera.

KARIJERA: Koliko ste dugo planirali neke poslovne poteze, toliko sada imate prilike pokazati svoje poslovno umeće ili znanje. Verovatno će se povećati vaš uticaj na druge, a na vama je da to prihvatite i kao noovu odgovornost. Budite profesionalni.

Izvor: Ehoroskop