Kada se osvrnemo unazad...ovoliko fame oko njenog pojavljivanja nije bilo ni kada je bila na vrhuncu svoje karijere, a pogotovo kada je bila dve i tri decenije mlađa no što je sada.

Prvo je počela da se bavi modelinogom, a onda glumom. Potom je paralelno radila tu i tamo obe stvari, da bi prevagnula gluma.

Danas pažljivo bira sa kim će da radi, u kojoj vrsti tv formata će da se pojavi i koliko će to da traje - ne pristaje na preduge i prezahtevne angažmane.

Sve tajne Monice Bellucci: 11 stvari koje niste znali o najlepšoj Italijanki

Jedan od njenih poslednjih filmskih angažmana bio je u Kusturičinom "Na mlečnom putu" iz 2018.

Vrlo je slično i kada su u pitanju intervjui ili modni editorijiali, sve je izuzetno dozirano poslednih par godina.

Zato možda i ne čudi što smo gladni Monice i njene vanvremenske pojave, te kada nas počasti svojim likom u punom sjaju to postane jedna od vesti dana i traje i traje..

Naime, čuvena italijanska glumica pojavila se u novembarskom izdanju italijanskog Vogue-a, u specijalnom prilogu pod nazivom Alta Moda - posvećenom modnoj kući Dolce & Gabbana.

Ona i u trenerci izgleda elegantno: Ovako to radi Monica Bellucci

56-godišnja diva pozira u prepoznatljivim kreacijama sa potpisom čuvenog dizajnerskog dvojca, a iza kamere stoji talentovani režiser i modni fotograf Sebastian Faena.

Zanimljiv je izbor lokacije za snimanje - u pitanju je vajarski studio (Nicolas Lefebvre, dečko Monice Bellucci je vajar), dok su scene fotografisane za editorijal u njamanju ruku vrlo interesantne i svakako šalju  poruku o glumici kao muzi, inspiraciji i umetničkom delu samom po sebi, ali reklo bi se da se sa fotografijama nižu još neke poruke, ostavićemo i vama d aih sami protumačite. 

Pročitajte još: I sa novom modernom firzurom Monica Bellucci je vizija prepoznatljive otmenosti