Poznata plavuša koje se mnogi sećaju po odličnim ulogama u filmovima poput '21 gram' ili 'Mullholand Drive', jedna je od onih dama za koje su godine zaista broj jer uvek izgledaju sjajno.
Poznata glumica odrasla u Australiji, svoju lepotu duguje i ritualima ali redovnoj hidrataciji kože, kao i celog organizma.

Naomi je pristalica tzv. clean beauty trenda koji je okrenut što prirodnijim proizvodima koji sadrže što manje toksičnih sastojaka i ekološkim pakovanjima.

Naomi koja je ove godine proslavila 52. rođendan može se pohvaliti blistavim tenom, za što je zaslužno, osim svakodnevne nege kože i ispijanje velike količine vode.

Naime, glumica kaže kako je najbolji savet koji je ikad dobila da svaki dan obavezno popije dve litre vode čega se ona pridržava, a na svoju kožu uvek, bez obzira na godišnje doba, nanosi kremu sa zaštitnim UV faktorom. Osim toga, gleda da se naspava makar osam sati kako bi bila odmorna.

Iako i sama priznaje kako bi volela da ima manje bora, kaže kako je vremenom naučila to da prihvati.
"Jednostavno treba prihvatiti proces starenja", kaže Naomi.

U slobodno vreme, dodaje, izbegava puno šminke i pribegava metodi nanošenja iste u samo pet minuta.

Glumica karminom naglašava usne i jagodice, a obavezno i obrve uz pomoć gela ili olovke budući da je vrlo svetle puti.

Što se tiče frizure nije sklona velikim eksperimentima, pa se već neko vreme drži klasičnog boba u različitim varijantama koji joj dobro stoji.

U jednom je ranijem intervjuu priznala kako nikad nije bila fanatična pobornica vežbanja, ali ulaskom u 50. i to se, kaže, promenilo.

"Kako stariš, tako moraš napornije da radiš na sebi ne bi li održao tonus mišića. Zato sada mnogo više radim na snazi i vežbam sa tegovima, ne onim klasičnim od 2 kg već malo zahtevnijim", objašnjava Watts.

Izvor: stil.rs