Otkako je prošlog marta izdala album pod nazivom Future Nostalgia, Dua Lipa se ne zaustavlja. Bilo da je reč o remix izdanju pomenutog albuma, na kome je sarađivala sa Madonnom i Missy Elliott, ili o uzbudljivom live stream koncertu Studio 2054, koji je u novembru debitovao sa preko pet miliona gledalaca, Dua Lipa svoje fanove drži stalno budnim.

Vrhunac je usledio juče, kada je objavljeno i luksuzno izdanje prošlogodišnjeg albuma, upotpunjeno sa nekoliko novih, do sad neobjavljenih pesama. Prva u nizu je We're Good, koja je od jutros glavna tema muzičkog sveta, ne samo zbog dobre muzike i zavodljivog vokala, već i zbog kostima, scenografije i radnje spota.

Naime, Dua Lipa predstavljena je kao kabare pevačica na jednom kruzeru, odevena u raskošnu Prada haljinu, ukrašenu kristalima svih oblika i veličina. Svilene bele rukavice i vintage nakit neodoljivo podsećaju na stil '20-ih godina prošlog veka, dok sa druge strane, par vrtoglavih Marc Jacobs čizama donose savremeni preokret. Nakon toga, presvlači se u zelenu Prada haljinu, upotpunjenu smaragdnozelenim minđušama, podsećajući na junakinju iz Velikog Getsbija. Na kraju, Dua Lipa briljira u retro vamp izdanju - Miu Miu haljini, prekrivenoj šljokicama i perlicama, sa svilenim zelenim rukavicama.

Pri završetku spota, brod počinje da tone dok ga članovi posade ubrzano napuštaju. Zvuči poznato? Ipak, Dua Lipina verzija Titanika ima srećan kraj - ona je na kraju na brodu za spasavanje.