Barbie, bubblegum, pink... 50 nijansi ružičaste preplavilo je naš Instagram feed, orman i život! Modni stručnjaci kao da su osetili da smo se ušuškali u zonu komfora udobnih i neutralnih boja, te odlučili da nam vrate malo vedrine, optimizma i autentičnosti.

Ružičasta je konačno prevazišla sve rodne stereotipe, kao i uverenje da mogu da je nose samo modno najsmeliji, te je zvanično postala boja milenijalaca koji predvode sitne i krupne revolucije svakog dana.

Prvo je prikazana na modnim pistama svetskih dizajnera kao što su Roksanda, Loewe, Jacquemus, Valentino, Christopher John Rogers i Chloe, a zatim je prešla i u domen lepote i enterijera. Naime, osim što je apsolutni modni trend, pink boja čini lice blistavijim i mlađim, a prostor svetlijim i energičnijim, zbog čega je ne treba zaobilaziti ni u jednoj sferi.

Pravilo je samo jedno: Što drečavije, to bolje!

Ako na to dodate voluminozne rukave, velike kragne i glomazne mokasine, imate neprikosnovenu IT kombinaciju za proleće 2021.

Neodoljivi, moderni i šik: Puf rukavi su vodeći trend za proleće 2021.

Dua Lipa je na nedavno održanoj dodeli Grammy nagrada ponela čak 2 čarobne pink haljine, a pored nje, mnoge druge influenserke i zvezde ne skidaju ovu boju sa sebe.

Inspirišite se sa 10 neverovatnih ružičastih outfita i osmislite svoj!