Gde su i šta rade sve naše stylishtorbe

Budimo iskreni, prethodnih godinu dana od najveće koristi bila je klasična crossbody torba za odlazak do prodavnice ili ruksak za odlazak na trening. Možda po prvi put u životu, znali smo da izađemo na ulicu čak i bez tašne, sa maskom i telefonom u džepu (jer šta nam je osim toga bilo potrebno?).

Iako se broj pretraga torbica na Google Trend listi drastično smanjio, dizajneri entuzijastično najavljuju spektakularno proleće i leto. Optimisti se raduju, a mi smo naravno među njima, i već skrolujemo Instagram naloge modnih brendova i influensera kako bismo našli savršen model tašne za novu sezonu. Plan za izlazak iz karantina sa stilom neće se osmisliti sam, a ekspanzija ekscentričnih aksesoara posebno nas inspiriše.

Korpe za piknik vrlo su praktične sada kada je izlazak u grad zamenjen sa izlaskom u park, dok elegantne torbe za nošenje preko ramena, u stilu one Pradine, ide na wishlistu za neka bolja vremena. Bottega Veneta verziju neseser-tašne već smo pronašli kod high street brendova, a posebno nas je obradovao novi Louis Vuitton model koji je učinio da njihova famozna Alma torba, sada ostane u sećanju kao davni košmar. 

Primetićete da trendi torbe ne idu bez glomaznihlanaca, kao i da su i dalje poželjne što veće tašne. Ako ste u dilemi oko izbora nijanse, podsećamo vas na no.1 boju sezone.

Predstavljamo vam 10 najpopularnijih modela!