S obzirom na to da je došlo proleće i da smo svi u potrazi za novom frizurom, svaki look na Instagramu može da posluži kao inspiracija. Zbog toga smo se oduševili neočekivanom beauty transformacijom Anne Hathaway i sačuvali je za prvi odlazak kod frizera.

Lepa glumica je poznata po tome što, osim za potrebe uloga, ne voli da eksperimentiše sa svojim izgledom. Nova frizura samo je osvežila njen izraz, istakla njene nežne crte lica i učinila je da izgleda modernije. 

Prvo je prošle godine ošišala šiške zbog filma Locked Down, a sada pokazuje kako se nose u neformalnim prilikama, tako da izgledate nonšalantno i šik, baš kao prava Francuskinja. Tu su i plavi pramenovi koji su dodatno razvedrili izraz večiti brinete.

Osim što je izrazito stylish, razbarušena frizura je i vrlo praktična jer ne zahteva mnogo stilizovanja. Baš kao Anne može da je nosite i u šetnji ili dok trenirate.

Glumica ne krije da joj je kao inspiracija poslužila legendarna pevačica Françoise Hardy. Sličnost je zapanjujuća.

Anne Hathaway ima novu šik frizuru koju svi žele da kopiraju
Foto: Profimedia

Ne zaboravite da ukoliko želite da postignete izgled Parižanke, morate da izgledate što prirodnije, vodeći se parolom: Manje je više.

Kako da postignete kul frizuru po ugledu na Francuskinje