1. Brend: Alle'Marie

Aleksandra i Marija Pešić

Alle'Marie je ekološki svestan brend odeće za samopouzdane žene iz celog sveta. Sedište joj je u Beogradu u Srbiji, ali radi na globalnom nivou. Aleksandra i Marija Pešić, osnivačice ovog modnog brenda, dve su sestre koje dele ljubav prema fotografiji, modi i posebno jedna prema drugoj. Cilj im je da gledaju žene kako love svoje snove dok nose Alle'Marie. Brend su počele tako što smo osnovale prvo blog. Inspiraciju pronalze u jedna drugoj i prirodi, a za Elle rođendanski broj kako kažu:” Mi smo za rođendanski broj Elle magazina odlučile da napravimo aksesoar, koji podseća na cvet, tačnije velike glomazne gumice za kosu, koje se mogu nositi i na ruci.”

2. Brend: NEO design

Nevena Ivanović

„Prošlost i budućnost se spajaju“. NEO dizajn nastoji da tradicionalne tehnike izrade odeće i nakita dovede u novo doba u kojem će funkcionalnost imati koristi od jednostavnosti inspirisane tradicije. Odeća, nakit i dodaci su međusobno isprepleteni i čine multifunkcionalnu celinu koja se prilagođava onome ko je nosi pružajući mogućnost personalizacije. Veza između prošlosti i budućnosti neophodna je za snažno i zdravo društvo i NEO pokušava da je obezbedi kroz odeću dizajniranu za moćne, umetničke i mistične duše. Iza brenda stoji Nevena Ivanović, osnivač, dizajner, mastermind, i ovim se bavi od svoje 13. godine. Kako kaže ”Brend je nastao kao moja potreba da komuniciram nešto o svom poreklu, nešto o svojim inspiracijama, o stvarima koje me okružuju i da to preformulišem u nešto nosivo.” Jedan interesantan poklon vas očekuje od ove predivne kreatorke, a ona ga ovako opisuje: ”Moj poklon je Neosamurajka. To je kapica inspirisana Beogradom i košavom, nešto što čuva mozak, glavu i frizuru tokom košavskih dana.”

3. Heroina Fashion

Marina Belić

Klasični i magični komadi koje ćete voleti da nosite. Za svako vreme i svako mesto. Heroina Fashion je 20% vaše garderobe koju ćete nositi 80% svog vremena. Kao svoje omiljene. Svakom danu dodajete dodir šiša i hrabrosti. Vaša. Različit. Jedinstven. Baš kao što si ti. Moderni komadi za žene zaljubljene u modu koje znaju kako da oblikuju svaki trend u svom stilu. Šik, samopouzdan i cool bez napora. Dare to Chic? P.S. Skoro smo zaboravili da vam kažemo da je svaki Heroina Fashion komad stvoren iz puteva ljubavi, inspiracije, radosti i igre. Kako Marina ističe: ”Zašto Heroina? Pa prvo to, moj slogan jeste “Dare to chic”, znači usudi se da budeš šik. Mislim da smo svi mi heroine svojih života. Moda za mene je način života. Za elle ELLE rođendan nam donosi: “Naš mali poklon velikom časopisu! Veoma zanimljive, letnje narukvice, koje će se nositi onako, što bi rekli na radost, sve su tako te neke vesele boje, mnogo nam treba te veselosti.”

4. Brend: Hypeskin

Ines Stanojević

Brend je nastao u trenutku kada se rodila želja za kombinovanjem mirisa, boja i sećanja. #hipeskin pruža sate snažnih mirisa leta, jutra pored mora, detinjstva i prolećne kiše. Kreatorka iza ovog savršenog brenda je: “Ja sam Ines Stanojević i stojim ispred brenda Hypeskin. To je prirodna kozmetika koja se udružila sa tim urbanim načinom života i pratimo taj neki holistički stav u svojoj izradi i načinu prezentacije.” Za svoj brend kaže:” Nastali smo pre 4 godine, u želji da prvo sebi pomognemo da znamo šta koristimo, dajemo deci da stavljaju na svoje telo, majkama, prijateljima i tako dalje, pa je onda to negde doživelo svoj procvat kroz vreme.” Za rođendan Elle magazina je pripremila gumice za kosu, ali njen opis je sledeći: “ Mi smo izabrali scrunchie, gumicu za kosu, pošto je to negde i simbolično za sam brend, jer mi dosta propagiramo taj zdrav način provođenja slobodnog vremena, pa negde taj sam osećaj kada zavežete kosu tim scrunchijem, znate da ste u nekom dobrom relaksu.”

5. Brend: The Golden Goddess

Stefan Sinobad

Iza ovog savršenog brend stoj Stefan Sinobad. Kako naglašava: ” Golden Goddess je nastao posle puno godina postojanja našeg bratskog brenda, The Golden Spartan. Nakon tih pet godina smo odlučili da pružimo i lepšoj polovini baš takve proizvode.” Kvalitetna i savremeno dizajnirana kozmetika ovog brenda takođe je jedan od vrednih poklona, akako nam Stefan objašnjava sam: “Naš poklon čitateljima Elle časopisa je sto posto prirodan balzam za usne. I naravno, želimo da uvek čitateljke budu što negovanije i da koriste što bolje preparate.”

https://www.youtube.com/watch?v=GWDcz1wlGJ4&feature=youtu.be&ab_channel=ElleSrbija