Naša web urednica Tara Đukić podseća se čari svih onih stvari koje su nam nedostajale, a koje ćemo ovog leta ponovo raditi po prvi put.

Sećate se trenutka kada ste prvi put ugledali more? Ušli u novi stan? Leteli avionom? Ostali u provodu do zore? Ugledali osobu koja vam je kasnije promenila život?

Uvek značajni, uvek uzbudljivi, uvek nezaboravni jesu trenuci kada su nam se stvari dešavale po prvi put. Nakon godinu dana potpunog eskapizma, ovog leta se budimo, prisećamo sitnih i krupnih radosti, i slavimo život glasnije nego ikada.

A to znači novi krug – haljina, nazdravljanja, putovanja, klubova, muzeja… ovaj put uz Samsung Galaxy S21 - da zabeleži trenutke za pamćenje.

Prvi put ponovo… oblačimo glamuroznu odeću

Došlo je vreme da obrišete prašinu sa potpetica i odeće ''za specijalne prilike'', i zasijate u punom sjaju. Ovog juna nijedan outfit neće biti too much, jer znamo da moramo sve da nadoknadimo. Kombinujte ga sa chic detaljima u koje će se savršeno uklopiti i Samsung Galaxy S21 koji dolazi u 4 elegantne nijanse: ljubičastoj, roze, srebrnoj i crnoj. Cheers to that!

Prvi put ponovo… krećemo u klabing

U fokusu društvenih mreža i gradskih priča samo je jedna centralna tema: Kad zvanično kreću izlasci? Zagrevanje je počelo i zovemo ga matinée, a dok ne dočekamo zvaničan datum, đuskamo uz zalazak sunca i testiramo noćni režim na Samsung Galaxy S21 telefonu koji će nam omogućiti fantastične kadrove sa splavova i klubova.

Prvi put ponovo… putujemo

Dok za leto bukiramo daleke destinacije i obale koje će nam povratiti snagu, vikende koristimo za obilazak najlepših gradova u Srbiji. Ovaj put je to bila Subotica, a Samsung Galaxy S21 je zabeležio njenu raskošnu arhitekturu secesije. Revolucija rezolucija se nastavlja, pa tako ovaj model telefona poseduje 3 vrste profesionalne kamere: ultraširoku 12 MP, širokougaonu 12 MP i telefoto kameru 64 MP. Pored toga, fotografije možete da izvučete i iz svakog 8k video-snimka, koji su zbog superstabilnog režima besprekorno oštri i čisti.

Prvi put ponovo… probamo nove ukuse

Hajde da probamo novi ukus po kome ćemo pamtiti ovo famozno leto! Za sladokusce – to je naravno neodoljiva poslastica. A da li ste znali da Samsung Galaxy S21 ima i food režim koji fokusira detalje tako da fotografije izgledaju kao umetnička dela? Prvo slikamo – onda jedemo!

Prvi put ponovo… idemo u muzeje

Sa ponovnim otvaranjima, oživeli su i bioskopi, muzeji i pozorišta, što je tri razloga više za slavlje! Ovaj put smo posetili Istorijski muzej Beograda, ali na spisku su i Muzej savremene umetnosti, kao i manje galerije poput Moderne galerije Beograd, Galerije Štab, Kuće Đure Jakšića, i mnoge druge. Fotografišite svoj omiljeni rad jednim od efekata koji nudi Samsung S21 (naš favorit je crno-beli) i fotografiju direktno okačite na Instagram, bez dodatnog editovanja.

Prvi put ponovo… se vraćamo u kancelariju

Možda nam je u početku bilo teško da ponovo naviknemo na gradski prevoz, vrevu i rad u timu, ali smo se vrlo brzo podsetili prednosti rada u dinamičnoj i zabavnoj atmosferi koja nimalo ne liči na onu iz naše spavaće sobe. U tome nam posebno pomaže Samsung Galaxy S21 koji je brz, stvoren za kreativan posao (poput našeg) i ima neverovatno dugo trajanjebaterije.