Jednostavno, pročišćene linije, uz cool as ice stav. I ne samo bela boja. Vreme je za pomak. Ubacivanje žute, avanturističke crne, azurne plave, nezaobilazne mintzelene. Ali ne pričamo o trendi sporty looku sa kolor-blokovima. To bi bilo so last season. Ne, mi govorimo o futurističkim, eklektičnim, romantično-rollergirl momentima. Sve je dozvoljeno jer je sezona igara počela. I naravno, ne morate da pratite total lookove. Dovoljno je da ubacite neki sportski komad koji će vaš outfit podići na drugi nivo.

Pogledajte samo Alexander Wang ronilačku jaknu, ili štitnike za ruke i kolena kod Krizije, ili Rag & Bone naočare za plivanje. I što je najvažnije, većinu ovih komada možete naći u radnjama kao što su Adidas, Nike, Reebok ili Oysho za novac koji neće naškoditi vašem budžetu. Stoga, polako u šoping.

Sportska garderoba nije rezervisana samo za teretanu. Dobila je novu dimenziju – elegantniju, luksuzniju. U susret Olimpijadi izdvajamo za vas najvažnije smernice za sportski look. Priprema… moda... start!