Još svi pamtimo crnu seksi pripijenu haljinu sa zlatnim zihernadlama koju je svojevremeno nosila Elizabeth Hurley kada je pratila Hugh Granta na premijeru njegovog filma "Četiri venčanja i sahrana". Tada je sam Gianni izjavio da je ta haljina kreirana da slavi ženske čari a ne da ih skirva!

Sličnu haljinu iz aktuelne kolekcije je izabrala mlada Selena Gomez na reviji omiljenog brenda ovu jesen u Milanu, a malo svedeniju i elegantiju Versace toaletu su u poslednjih godinu dana odabrala Clare Danes (duga crvena s V izrazom i disketnim naborima oko struka) i Naomi Watts (bela sa ukrštenim, asimetričnim gornjim delom i dubokim šlicem).

Sve ove dame koje često defiluju pred fotografima u Versace toaletama dokazuju da kad je u pitanju "The" toaleta koja kompletnu pažnju prisutnih okreće ka vama, Donatella Versace ume i zna kako da je iskreira.

Pogledajte u našoj galeriji koje dame se nalaze u seksi fan klubu luksuznog italijanskog brenda:   

Kada se približi sezona prestižnih nagrada, zvezde koje požele da impresioniraju sve prisutne spektakularnom toaletom za prvi izbor će najpre izabrati neku seksi, provokativnu i efektnu Versace kreaciju. Od Selene Gomez, preko Naomi Campbell do nežne Naomi Watts....ovo su zvezde koje obožavaju Versace!