Lepa Britanka sa svojim ličnim trenerom naporno radi kako bi održala savršenu liniju, a fotografiju snimljenu na jednom od treninga Kelly je podelila sa svojim fanovima i pokazala koju vežbu smatra omiljenom, ali i na koji deo tela obraća najviše pažnje kada su u pitanju vežbe i zatezanje.

Kelly Brook nedavno je izjavila da zavidi Kim Kardashian na njenoj zaobljenoj zadnjici, a čini se kako i sama radi na tome da podigne svoju već čvrstu pozadinu.

Britanski model, tako, u teretani najviše pažnje i vremena posvećuje čučnjevima i dizanju tegova, ali i ostalim vežbama za zatezanje zadnjice.

- Kelly Brook prvi put diže tegove iz čučnja. Lako je tebe učiti. Sjajan posao - napisao je uz objavljeni video na kom Kelly radi vežbe njen lični trener Ashley Borden koji već ima iskustva s hollywoodskim zvezdama, budući da je prethodno trenirao Ryana Goslinga, Reese Witherspoon i Mandy Moore.

Britanski model, glumica i TV lice, Kelly Brook pokazala je na koji način uspeva da održi savršenu liniju, ali i otkrila koju vežbe smatra omiljenim.