Spice Girls? Nikako! Zaboravite na tu eru Victorie Beckham, jer je ona sada urednica francuskog Vogue magazina, ako niste znali!? Ok, gostujući urednik.

Poznata britanska kreatorka i majka četvoro dece je preuzela "krunu" s glave, regularne urednice pomenutog magazina, Emmanuelle Alt, u kreiranju božićnog, decembarskog broja francuskog Vogue-a. Victoria je tako nasledila velikog Toma Forda koji je bio gostujući urednik u prethodnom broju.

"Odlučili smo da predamo uređenje ovog broja u ruke žene koja je tokom kreiranja broja, dokazala da je potpuno drugačija osoba od one za koju je veliki broj ljudi smatra. Ona je spontana, duhovita, skromna a opet puna jedne pozitivne ambicije. Victoria je i perfekcionista, kao i svi oni koji strastveno vole svoj posao", izjavila je Emmanuelle Alt.

Victoria i David se pojavljuju na naslovnici, kao i u vrlo romantičnom, sofisticiranom editorijalu u čijem je kreiranju učestvovala i sama Victoria. Poznatu kreatorku potom vidimo na čaju sa slavnim italijanskim kreatorom Valentinom, a deo svoje intime je podelila objavivši porodične slike na kojima su ona i David sa decom u opuštenoj, neformalnoj prilici.

Efektnu naslovnicu je fotografisao duo Inez van Lamsweerde & Vinoodh Matadin, koji su snimili pomenutu naslovnicu u dve verzije kao deo kolekcionarskog izdanja.

"Kada su me pitali da li bih bila gostujući urednik božićnog broja, osetila sam se vrlo počastvovanom. Saradnja sa Emmanuelle Alt i njenim timom je bila izrazito prijatna na obostrano zadovoljstvo, i ponosna sam na kompletan broj koji smo osmislili", izjavila je Victoria povodom pomenute saradnje.  

Zvezda decembarskog broja francuskog Vogue-a je Victoria Beckham. Sa Davidom je na naslovnici, sa italijanskim kreatorom Valentinom pije čaj, dok njene porodične slike krase intervju, sve u sklopu njenog gostovanja na mestu urednika pomenute modne Biblije.