Ako vam je slučajno promakla vest o IT boji za sledeću godinu, koju već 14 godina za redom određuje kompanija Pantone, apsolutni autoritet u svetu boja, evo malog podsetnika. U pitanju je Marsala, odnosno boja koja najviše odgovara talogu vina, suptilnijoj nijansi snažne, bordo boje.

Bilo da ste među onima koje je ova vest prilično obradovala, ili u taboru onih koji baš nešto i nisu oduševljeni, tvrdečći da je u Marsala "mrtva boja" naspram ljubičaste Radiant Orchid koja je bila boja za 2014., moramo da konstatujemo da je Marsala nijansa koja  savršeno odgovara svima, i da je daleko od "mrtve". Zapravo, u pitanju je prilično otmena i raskošna nijansa koja će svako vaše izdanje učiniti atraktivnim.    

Naravno, Marsalu ne morate da nosite od "glave do pete", već dozirano prema svom ukusu. U vidu salonki ili torbe, a možda samo infinity šala ili ruža na usnama.

Za one koji su se zaljubili u pomenutu nijansu, haljine i kaputi, kao i čizme mogle bi da budu sjajan primer. Isto tako nakit i to neki u vidu statement ogrlice može da bude sjajan predlog, pogotovo ako ste za opciju, manje je više.

U galeriji pogledajte odabranih 10 proizvoda koji mogu da vas inspirišu za vašu idealnu dozu Marsale! 

Predstavljamo vam 10 beauty i fashion proizvoda u nijansi koja će dominirati sledeće godine kao IT boja za modni, beauty i home decor svet.