Njujorška nedelja mode po pravilu privlači najveći broj poznatih lica. Histerija je započela s predstavljanjem Adidas kolekcije koju je dizajnirao Kanye West, da bi se nastavila u revijalnom tonu s kolekcijama jakih igrača američke modne scene. U prvim redovima izmjenjivale su se zvezde svetskog kalibra poput Beyonce, Blake Lively, Sienne Miller, Alexe Chung, Kim Kardashian.

Pa ipak, jedno lice je obeležilo NYFW: svima omiljena zvanica, stilski bespekorna Olivia Palermo, ponela je neslužbenu titulu kraljice ovosezonske Nedelje mode u Njujorku, prikazavši nekoliko fantastičnih odevnih kombinacija koje bismo rado poželjeli u svom ormaru. Zgodna je brineta u nedelju dana obuhvatila sve ključne trendove, od mode raskošnih 70-ih do military stila. Oduševila nas je u ležernoj kombinaciji zvoncaraa i dugog vojničkog kaputa s krznom, ali i u suknji od velura kakvu je obukla i britanska miljenica Alexa Chung.

izvor: buro247.hr

Trendseterka je po oceni mnogih magazina i urednika ocenjena kao najbolje obučena dama NYFW-a! Kao da smo i mislili da će biti neka druga....