Trend kreacija s glamuroznog red carpeta koje postaju meme senzacija na Internetu se nastavlja! Nakon "šećernje vune" koju je nosila Rihanna na Grammy nagradama pre dve nedelje, još jedna pop diva, tačnije haljina jedne muzičke zvezde je bila inspiracija za seriju komičnih fotografija. Ovoga puta umesto Riri, svet se poigrao sa damom koja šokira svojim stilskim izborima, Lady Gagom.

Pevačica je bila u centru pažnje, pojavivši se u neobičnoj i unikatnoj Azzedine Alaia haljini na 87. dodeli Oscara koja je održana sinoć. Gaga je nalik nekoj kostimiranoj kraljici bila stilizovana u masivnu haute couture kreaciju, autentične Alaia suknje pun krug, čiji je prilično izrezan kroj sa strane otkrio obrise pevačicinog poprsja i tetovaže. Kompletan look, diva je finiširala upečatljivim crvenonarandžastim rukavicama (Gago jel te to Amal nadahnula?). 

Upravo su pomenute rukavice pokrenule talas komičnih, satiričnih ilustracija na kojima je Gaga prikazana najviše nalik klasičnoj domaćici koja se sprema da oriba kupatilo, sudoperu, parket. Fun, fun, fun!

Iako je Gaga popravila utisak kasnije kada se na after partyju koji je organizovao magazin Vanity Fair pojavila u elegantnoj crnoj kreaciji, takođe s potpisom Azzedine Alaiae, to nije sprečilo masu da se poigra s njenom kontroverznom kreacijom koja je izgledala preterano velika i groteksna na majici malih monstruma!

Pogledajte u galeriji 8 najboljih meme parodija >>>

Glavni krivac za meme dana su bile crvene rukavice koje su kompletnu kreaciju učinile groteksno smešnom i idealnom za osmišljavanje komičnih ilustracija...