Razbarušena kosa, zavodljiv, dreamy pogled, vitka, seksi figura i status jedne od najpoželjnijih i najzaposlenijih modela na svetu... stvarno ne znamo da li postoji bolja osoba od Rosie Huntington-Whiteley, koja bi mogla da promoviše seksi jesenju kolekciju brenda Paige ?

Da, ova britanska lepotica poseduje sve što je jednoj kući potrebno: stas, ime i neodoljivost zbog koje Rosie (28) često ume da bude prava femme fatale. Upravo u stilu zavodnice, lepša polovina glumca Jasona Stathama je pozirala u zamračenom studiju flertujući s kamerom od početka snimanja do kraja.

Pored denim modela (Paige je posebno poznat po teksas komadima), Rosie je iznela i nekoliko kožnih i vunenih modela iz jesenje kolekcije. Ipak najseksepilnija je bila u teksas košulji i jeansu, sa poluotkropčanom košuljom koja je tek delimično otkrila manekenkino vitki, seksi telo.   

Inače, Rosie spada u dame koje prosto ne izlaze iz jeansa. U njenom sličaju u obzir dolaze svi modeli, od skinnyja koji nosi sa salonkama, preko baggy i boyfrienda koji uparuje sa šeširom i poludubokim čizmicama. To je uslovilo da se njen stil često poredi sa onim koji već godinama neguje Kate Moss.  

Britanska lepotica je glavno i jedino lice jesenje kampanje brenda Paige.