Zašto volimo jednodelne retro modele?

Prvenstveno zbog toga jer siluetu ističu na zaista jedinstven način. Uzmimo za primer model  a la Marilyn Monroe. Jednobojni, crni ili beli, vezuje se iza vrata dok je sam materijal nabran, čime upotpunosti ističe liniju tela, ali sakriva neželjene viškove na stomaku.

Nisu duboko sečeni poput bikinija ili drugih modela ovog kroja, zbog čega je naša bikini zona višestruko zahvalana.

Tako su ženstveni i glamurozni, mogu se nositi u dnevnoj varijanti uz platnene haljine zvonolikog kroja, espadrile i šešir i učiniti da izgledate poput filmske dive sa francuske rivijere.

Obožavamo i one top modele bez bretela, jarkih boja koje podsećaju na hipi sedamdesete, odlično izgledaju u kombinaciji sa šorcevima i japankama.

Ne smemo izostaviti ni činjenicu da iako su jednodelni kupaći imali svoj veliki modni comeback još pre nekoliko godina, te da je ove sezone njihova ponuda veća nego ikada, većina devojaka i dalje bira proverenu bikini varijantu, dakle više modnih bodova za vas, jer ovaj komad je i dalje potpuni statement.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija

Ako ste se ove sezone konačno odlučili da ispratite svetski trend i odustanete od bikinija, imajte na umu da su klasični krojevi kupaćih iz jednog dela potpuni statement. Pri tom izgledu daju posebnu stylish i sofisticiranu notu, što sa bkinijem ipak ne možete postići.