Kako su nam najavili svetski dizajneri, u narednoj sezoni poseban akcenat će biti na raskošnim boho haljinama, volumenizovanih oblika i efektnih dezena. Iako su same po sebi upečatljive, one će ove jeseni biti ukrašene malim detaljom: kaišom oko struka!

Diane Kruger je na najbolji način pokazala kako ovaj look treba da izgleda, i posebno nam se sviđa što se pri stilizaciji držala osnove. Uz crvenocrnu boho haljinu lepa glumica je iskombinovala jednostavne crne aksesoare- torbu, cipele i kaiš.

Zoe Saldana je još jedan primer dame koja zna vešto da kombinuje komade. Ona je za premijeru filma "Infinitely Polar Bear"  koja je održana u Los Anđelesu odabrala da ponese svilenkastu maksi haljinu boho dezena. Kako bi razbila monotoniju u svom looku, Zoe je dodala tanki kaiš oko struka, u boji konjaka. 

Kao što smo već napomenuli, ovaj multifunkcionalni komad možete nositi na razne načine, te u zavisnosti od vremena, možete ga iskombinovati sa sandalama i nežnim nakitom, ili nasuprot tome, sa gležnjačama i torbom na rame. 

Najpoznatija modna blogerka, Olivia Palermo nam je predstavila drugi način stilizacije koja se odnosi na nešto hladnije, kišnije dane. Ključ je da klasične sandale, koje obično birate uz ovaj model haljine, zamenite čizmama. 

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija

Ovaj praktični odevni komad obožavaju dame kao što su Olivia Palermo, Zoe Saldana i Diana Kruger, i upravo one su nam pokazale kako treba da ih nosimo u prelaznom periodu, između leta i jeseni.