Najbolji način da izaberete komade koji će vas izdvojiti iz mora perjanih i krznenih jakni i kaputa, koji vas čine glomaznima, jeste vrlo prost: nemojte se odreći svog omiljenog ustručenog kaputa.

Međutim, s obzirom da nije poenta da vam bude hladno, mudro odaberite tople komade koje ćete nositi ispod, a koji će vas naravno grejati i to po mogućnosti poput najdeblje perjane jakne.

Naš omiljeni jesenji komad, koji itekako greje i zimi je kožni kaput koji se sjajno stilizuje sa debelim džemperima i pantalonama.

Odličan izbor su i kožni sakoi, ispod kojih takođe možete obući džemper, a preko njih kaput naravno. Oni pravi jesenji komadi koji se pride sjajnostilizuju i ističu figuru svakako su i suknja ot žakara u kombinaciji sa vunenom bluzom, sako i pantalone od tvida, zatim flanelska košulja i kožna pantalone i bajkerka.

Odličan izbor su i topli džemperi duga kožna suknja u nekoj toploj boji.

Pogledajte u galeriji odabrane modele... 

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija

Kako dolaze sve hladniji dani, na sebi ne samo da imamo više stvari, već se vrlo lako odričemo uskih stilizovanih kaputa i biramo tople, overisized komade. Iako nas greju i zbog toga ih volimo, "puf" figura nam posle izvesnog vremena zaista postane mrska.