Prošle su već dve godine kako Prva dama Amerike Melania Trump nosi ovu titulu.

U tom periodu, što se tiče stilskog utiska koji je ostavila, mora se priznati da je jedna od retkih ženskih ikona koja je bez prestanka oduševljavala svojim modnim ukusom.

Iako su odevni izbori španske kraljice Letizie i prve dame Francuske Brigitte Macron za svaku pohvalu, lepa Slovenka ipak je lice koje dominira ženskim delom svetske političke scene.

Dame širom planete nestrpljivo iščekuju da vide u čemu će se lepa Slovenka sledeći put pojaviti, u želji da pronađu način da iskopiraju njene skupe odevne kombinacije.

I u tome uspevaju, jer je Melanijin stil najpre klasičan, a zatim i dovoljno ličan da bismo mu se svi divili. 

Neutralni koloriti, ali i jarke boje u kojima se s vremena na vreme pojavi noseći otmene toalete koje besprekorno stilizuje, svrstavaju je u red ljudi koji razumeju modna pravila.

Najčešće smo je viđali u Dioru, ali su i ostali vodeći dizajnerski brendovi poput kuća Gucci, Dolce & Gabanna i Michael Kors bili izuzetno prisutni. 

Od opuštenih izdanja do najelegantnijih toaleta, u galeriji ispod vam predstavljamo najlepše odevne kombinacije koje je Melania ponela u 2018. godini!

Izvor: Stil / Elle

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/

Prva dama Amerike suvereno vlada svetskom modnom scenom.