Među svim sjajnim celebrity zvezdama, ovih 6 moćnih parova su zaista briljirali na crvenom tepihu.

Modni omiljeni par Jennifer Lopez i  Alex Rodriguez bili su prava definicija uglađenosti u kreacijama Toma Forda, dok su, zvezda filma Bohemian rhapsody Rami Malek i njegova devojka Lucy Boynton pokazali da su stilski duo u koordinisanom ruhu Saint Laurenta.

Oba dua su dokazali da parovi koji uklapaju svoje outfite kod istih dizajnera, imaju najbolje ocene kritičara

(Nikad ružnije haljine na Oskarima: Tri jedine dame koje su briljirale u domenu stila na 91. dodeli Oskara)

Svakako par čiji stajling je vredan svake hvale su Bradley Cooper i Irina Shayk.

U duhu glamura starog Holivuda, u odelu Toma Forda slavni glumac i režiser filma A Star is born, još jednom je potvrdio titulu holivudskog šmekera, dok je zanosna Irina nosila usku crnu haljinu Burberry brenda sa otvorenim leđima. 

Među njima su i Christian Bale sa svojom suprugom Sibi, i Willem Dafoe sa Giada Colagrande u matchy kombinacijama kojima su očaravali na crvenom tepihu. Dok su Amy Adams i Darren Le Gallo napravili sjajan kontrast u svedeno elegantnim izdanjima, i zasluženo poneli titulu jednog od najbolje odevenih parova na crvenom tepihu.

Loši?

Sofia Vergara i Joe. Bar je ona morala biti mnogo bolja...

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/

I ove godine, najsjajnije svetske zvezde, kao i njihovi podjednako moderni partneri, kročili su u svojim glamuroznim kombinacijama na crveni tepih 91. dodele Oskara.