Najatraktivniji model pantalona godinama unazad hara modnim svetom, ali ga ipak dobar deo devojaka zaobilazi u širokom luku, iz prostogr razloga jer nisu sigurne kako uopšte nositi ove na prvi pogled izazovne pantalone. 

Nakon trendseterki koje su prve ponele kilote, ove udobne i pre svega vrlo šik pantalone su  brzo osvojile dame širom sveta, i dalje predstavljaju IT fashion komad.

Tri modela haljina koje svaka žena mora da poseduje

Osim što poseduju fantastičnu siluetu, široke i blago volumenuzovane nogavice koje izgledaju veoma trendy, ove pantalone su ujedno i veoma praktične i jednostavne za stilizovanje. Razlog?

Kilote se prilagođavaju svakom modnom stilu, te se mogu nositi uz sve odevne komade: od klasične košulje i blejzera, do crop topa.

10 modnih pravila koja su otišla u zaborav

Takođe, možete ih nositi sa različitim aksesoarima, a najbolje je da ih kombinujete sa atraktivnim mules sandala, elegantnim ravnim papučama ili sandalama sa block petom

Kako bi ste se zaista uverili u funkcionalnost ovog odevnog komada, u galeriji vam predstavljamo nekolicinu poznatih dama koje su prošetale kilote na najvišem nivou.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/

Ove pantalone koje se najbolje mogu opisati kao nešto između suknja pantalona i bermuda, poprilično su zahtevan modni komad, ali su isto tako izuzetno efektne, zbog čega su neizostavni deo garderobera većine fashion dama.