Izgledajte i budite lepi poput svoje omiljene glumice, glavni je prodajni faktor brendova koji su shvatili zašto devojke sa velikog platna igraju mnogo značajniju ulogu u reklamiranju proizvoda od samih modela kojima je to zapravo posao.

Naravno, to nisu samo glumice, tu su i pevačice koje su trenutno aktuelene, ali činjenica je da se imena iz sveta filma najzastupljenija među najčuvenijim brendovima kada su u pitanju reklamne kampanje, a pogotovo ukoliko se radi o zaštitnim licima kuće.

Iako Irina Shayk važi za jednu od najlepših žena svih vremena i godinama unazad njeno ime ne silazi sa vrha liste najpopularnijh svetskih modela, a za to razlog nije isključivo njena nesvakidašnja lepota, već i činjenica da dobro radi svoj posao, sudeći po ovim fotografijama, moglo bi se zaključiti da glumice ne samo da na isti način mogu zameniti jedno ovakvo ime, već zahvaljujući svom ogromnom iskustvu pred kamerama, mogu to da urade možda i mnogo uspešnije.

Pogledajte našu galeriju i prosudite sami.

Velike modne kuće i generalno veliki brendovi u svakom trenutku mogu da izaberu bilo koje od imena iz sveta mode da reklamiraju njihove proizvode, ali poslednjih godina najveća imena modne i beauty industrije biraju najveća imena iz sveta FILMA.