Celine, Versace, Brandon Maxwell, Chanel, Givenchy… lista je poduža, a od svih njih izdvojili smo 5 pari farmerki koje nećete skidati ovog leta.

Vintage

Retro je uvek u fokusu kada su u pitanju farmerke. Što iznošenije izgledaju to bolje, a Versace nam predstavlja vodeći primer koji kao da je upravo izašao iz nekog vintage shopa.

Zvoncare

Zahvaljujući Celine, Marc Jacobsu i Gucciu, jedan od omiljenih trendova 70ih ponovo je prisutan. Visoki struk je poželjan, a široke nogavice obavezne.

Iscepane

Voleli ih ili ne, ovaj tip farmerki biće jedan od najprisutnijih ove godine. Undone momenat će možda naterati neku baku da vas pita da li želite da vas zakrpi, ali zasiugrno ćete u njima izgledati stajliš.

Bermuda

Kratke pantalone suvereno vladaju ovog leta, a denim verzija je nešto što morate isprobati. Kombinovanje sa čizmama do kolena, klompama ili sandalama dodatno će naglasiti vašu modnu osvešćenost.

Visoki struk

Ljubitelji skinny jeansa ujedinite se! Ova silueta opet je aktuelna, a duboki pojas dodatno će naglasiti dužinu vaših nogu.

Mnogi trendovi ponikli su sa pista za sezonu proleće leto. Od prsluka, neona i bermuda, preko povratka ere 70ih, candy tonova i animal printova. Međutim, jedan mini trend se posebno izdvojio a to je jeans.