Tokom vanrednog stanja izazvanog širenjem korona virusa, poznata američka glumica povukla se sa svojim verenikom Colinom Jostom u Hamptone.

Razlog zbog koga je Scarlett zaista teško videti na ulicama nekog od poznatih američkih gradova u kojima mahom boravi, a na čijim su ulicama paparaci aktivni dan i noć - to su naravno Njujork i Los Anđeles.

Međutim, zato imamo priliku da lepu Scarlett vidimo tokom obovaljanja nekih svakodnevnih obaveza, u stajlinzima koje vrlo lako možemo da kopiramo.

I svaki put kada je vidimo, to zaista i želimo da učinimo.

Ovoga puta izdanje koje nam je privuklo pažnju sastojalo se od na neki način od samo jednog komada, jer upravo on odgovoran za celokupni utisak.

U pitanju je mala, plava haljinica sa dezenom u vidu sitnih belih detalja, te rukavima lepršavim poput volana.

Krenuvši još od zimus, plava boja je zaista preuzela primat kao jedan od najefektnijih tonova sezone, razlog za to je svakako to što ju je Pantoone proglasio i bojom godine, kako u svetu mode, tako i enterijera.

Međutim, Pantone je izabrao klasičnu plavu, a mi vam predlažemo da se ovog leta opredelite makar za nijansu efektniji ton, kao što je to uradila lepa Scarlett.

Dok je sam "neobavezan" model haljinice preplavio Instagram prošle godine: jedna boja, sitan dezen i zanimliv detalj . poput rukava u ovom slučaju.

Sada je krajnje vreme da i vi nabavite jedan model.