Da, opšte je poznato da Halle Berry sa svoje pedeset i kusur izgleda impozantno i da su njeni saveti za pravilnu ishranu i vežbanje sa najefektnijim rezultatima, iznova i iznova tema koja interesuje kompletnu globalnu populaciju.

Međutim, nije poznato kako joj tako lako polazi za rukom da nas baš svaki put ostavi bez teksta. OK, shvatili Halle, shvatili smo da si sjajna, možeš li da prestaneš sada?

Ne, ona zaista nema nameru da prestane. U toliko navrata nam je sada dokazala da ona jednostavno nije kao jedna od nas, bilo da je u pitanju trenutak kada je obukla jastuk umesto haljine ili kada je prošetala plažom na rukama.

Međutim, ovoga puta nadmašila je sebe.

Na postu koji je okačila za svoj 54 rođendan veličanstvena Halle (ne preterujemo, veličanstvena je defitivno jedini pridev koji ovoj ženi parira u duhu, telu i talentu), glumica vozi skejtbord - a to čini u donjem delu kupaćeg, te u običnoj beloj majici i sa blago raščupanom kosom, te sa osmehom na licu koji baca ničice.

Opis slike je sledeći:

"54, a život postaje sve bolji i bolji".

Ako si Halle Berry, onda da - i definitivno se ne bismo mogli više složiti sa ovom izjavom.

Međutim, šta nas tačno sprečava da pronađemo i mi Halle Berry u sebi?

Motivacija da to postignete ćeka vas u galeriji.

Poznata glumica pre par dana proslavila je svoj 54 rođendan i u to ime na svoj Instagram nalog postavila fotografiju koja nas je malo je reći razoružala, ali moramo reći i da nas je inspirisala, jer njoj to zaista tako lako polazi za rukom.