Za one koji nisu oduševljeni idejom o šopingovanju u narednom periodu i trošenju novca na odeću, imamo sjajnu vest: jedan od vodećih tendova ove jesni i zime, po pitanju jeansa jeste komad koji verovatno već posedujete: u pitanju je par famerica od tamnog teksasa klasičnog kroja sa užim nogavicama koje se blago šire u predelu lista, te sa visokim strukom.

Za one koji žele da nadograde stajling neka definitivno krenu u potragu za modelom koji propagira francuska kuća  Chloe, u pitanju je takođe visok sruk, dubok sedalni deo i široke nogavice koje se dodatno šire u zvono, dok je jeans nešto svetliji.

Isabel Marant ne mari što se bež nijanse nezvanično rezervisane za letnji period, te preporučuje da  svoj jesnjeni i zimski garderober osvežite parom jeansa u svetlo bež boji, takođe širih nogavica. U pitanu je look koji je totalno a la 80's - džemper sa upadljivom dezen šarom upasan u pantalone, dok su nogavice upasane u čizme.

80's sulueta u fokusu je u zimskim mesecima značajnije no što je bila u onim letnjim, propagira oversized modele, dok klasika sa blagim uticajem 70's propagira modele užih krojeva i tamnijih tonova.

Vaše je samo da odlučite kojoj epohi ove sezone prirpadate.

Vreme je da osvežite svoju kolekciju farmerica sa parom koji će u ovom slučaju nadograditi ili upotpunoti svaku vašu modnu kombinaciju u nadolezećim mesecima.