Silueta '80-ih koja podrazumeva oversized forme uvodi nas u jesenje mesece, dok se efektni detalji pripisuju mesecima iza nas, kombinacija ova dva spoja za rezultat ima autentičan izgled.

Dok god možemo, cipele i čizme (tešku artiljeriju) ostavaljamo na dnu cipelarnika - biramo papuče, ali na štiklu, crne, ali sa upečatljivo plavim gazećim delom.

Kaiš i tregeri naš su izbor broj dva kada su u pitanju detalji koji mogu da naprave razliku, a na trećem mestu nalaze se komadi sa epoletama i efektnim džepovima.

Po pitanju izbora odeće, nema mnogo mudrovanja u pred-jesenjoj sezoni, koja nasu uvodi u onu glavnu: suknja-pantalone su vodeći trend koji se ističe, a blejzer i klasične pantalone visok struka must.

Styling: Michaela Konz
Kosa i šminka: Corina Friedrich @Les Artists
Model: Rossy Herrera @Munich Models

Jedina stvar kojoj se radujemo pri završetku leta, jeste to što startuje najveći modni mesec u godini. Momenat kada svaki verni ljubitelj mode stil podiže na viši nivo. Basic izdanja sada postaju prošlost, a ove sezone na raskoraki uzmeđu leta i jeseni, naglasak je na upečatljivom minimalizmu. Mi ćemo vam pokazati kao da ga postignete uz par jednostavnih koraka.