Kako god bili građeni i koliko god godina imali, sumnjamo da helanke od likre u kombinaciji sa croped top džemperom, patikama, smuljanom punđicom na vrh glave i naočarima za sunce, mogu da izgledaju ovako efektno i jednostavno: jako dobro.

Brojni komentari su se nizali ispod ove fotografije od prekjuče, načinjene na ulicam Njujorka, dok je Jennifer žurila na večeru sa prijateljima.

Neki su komentarisali kako izgleda nerealno dobro za svojih 50, drugi da joj je zadnjica kao i inače prevelika, te da je njena građa krajnje neprivlačna - a mi možemo samo da se potrudimo da budemo objektivni i da kažemo strogo sa modne strane: kako zaista sumnjamo da bismo se usudili ovu kombinaciju bilo gde da prošetamo, a pogotvo ne na Menhetnu i u njoj odšetamo u restoran, a da pritom izgledamo zaista, jako, jako dobro.

Naš stav potvrđuje i najaktulenije fotografisano izdanje J.Lo, a to je ono sa plaže, koje je pevačica sinoć objavila na svom Instagram profilu.

Možda ona izgleda na ovoj slici kao svaka druga devojka u roze kupaćem kostimu, ali činjenica je da ona zaista izgleda ne samo kao devojka, već kao tinejdžerka i mi joj na tome čestitamo.

Sve što vam ponekad treba jeste..pa, bićemo iskreni - telo jedne Jennifer Lopez.