Katie Holmes ovih dana paparaci saleću po ulicama Njujorka, a posebno na Menhetnu - gde njen novi dečko Emilio Vitolo poseduje restoran.

S obzirom na činjenicu koja ne može da se sakrije, da se Katie i Emilio praktično ne dovajaju jedno od drugog, glumicu često imamo priliku da vidimo na ulicama američke metropole i naravno, isto tako imamo priliku da vidimo njena street style izdanja.

Jedno od poslednjih koje je izazvalo pažnju modnih medija, jeste ovo klasično jesenje koje se ističe kamel kaputom, sivim oversize džemperom upasnim u bež panatlone dubokog struka, te sa podvrnutim nogavicama, ne bi li do izražaja došle ove tendy čizmice.

Modeli planinarskih čizmi koje su kao zamenu za vojne čizme počele pre dve zimske sezone da propagiraju Skandivake i dalje se visoko kotiraju među in obućom za sezonu jesen/zima.

Ono što je međutim, evoluiralo u domenu ovog trenda obuće jeste to da su modeli postali malo ženstveniji, kako po pitanju izbora materijala, tako i same forme i tonova, za šta je savršen primer upravo S Lennox model koji je prošetala Katie.

S obzirom da su u pitanju udobne, nepromočive kožne čizmice, cena im je sasvim pristojna, mogu se naći po ceni od 200 evra.

Još prošlog leta pisali smo o tome (i ne samo mi) kako se stajling poznate glumice podigao na mnogo viši nivo, a čini se da sa novom sezonom tu planira i da ostane.