Sećate se kada je 2019. godine Euphoria stigla na naše ekrane, a onda smo narednih šest meseci, povedeni njom, mogli da uživamo u sjaju, blizini i dahu nepoznatih ljudi u klubu? Sve nam to nedostaje. Od tada, čekamo dve stvari: da COVID-19 konačno nestane i da se Euphoria vrati.

Dobre vesti - producentska kuća A24 odgovorila je na jednu od tih molitvi (na neki način) i predstavila set knjiga čija je tema upravo Euphoria, a zahvaljujući kojima ćemo strpljivije iščekivati drugu sezonu. Komplet se sastoji od osam pojedinačnih knjiga, od kojih je svaka vezana u holografske korice sa efektnom mat kutijom. Svaka sadrži scenario prve sezone napisan od strane Sama Levinsona, zajedno sa ekskluzivnim intervjuima sa glumačkom ekipom. 

O da, tu su svi: ZendayaHunter Schafer, Alexa Demie and Jacob Elordi. Pored zvezda, svoj doprinos pružio je i behind the scenes tim kako biste zavirili u življu atmosferu. Tu su tajne šminkerke Doniella Davy, muzičkog producenta Labrintha, kao i fenomenalne kostimografkinje Heidi Bivens.

Drugim rečima, ova kolekcija knjiga posvećena je najvatrenijim fanovima serije, a u prodaji će se naći od 27. aprila.

Dok iščekujete drugu sezonu Euphorie, zavirite u ekskluzivnu kolekciju knjiga o ovoj seriji