Kendall Jenner i Hailey Bieber uživaju, izlaze i putuju više nego ikada. Bez pratnje svojih momaka Devina Bookera i Justina Biebera, one su trenutno na egzotičnoj destinaciji Cabo San Lucas, kako bi promovisale 818 Tequilu. Tom prilikom, dva supermodela svakodnevno dele svoje outfite za plažu koji su nam poslužili kao savršena inspiracija za ovogodišnji odmor.

U narandžastim kostimima, obe su potvrdile koja je boja sezone (pored zelene, naravno), a tu su i trendovi iz devedesetih godina, koje su aktelnije više nego ikada pre - spajanje različitih dezena, plišani materijali i krupni cvetni dezeni.

Vodeći model vam je jasan - triangle bikini i gaćice sa visokim strukom.

Cool beach look Kendall je upotpunila i tirkiznim bikinijem sa zelenim cvetovima i zelenim kačketom, ali tu su i outfiti za elegantan ručak - bež komplet sa izrezom, kao i za šetnju obalom uz zalazak sunca - plišani braon komplet.

Jedna od najpoznatijih sestara Kardashian-Jenner je u aprilu ove godine pokazala i da klasika ne izlazi iz mode, odabravši jednostavan kupaći kostim neutralne nijanse. U zavisnosti od toga da li više volite jednostavnost ili ekscentričnost, odaberite model koji vam se više dopada - u oba slučaja nećete pogrešiti.

P.S. Ne zaboravite da pored trendi outfita u kofer spakujete i dobro raspoloženje - jer ovog leta treba maksimalno da uživate u svemu u čemu niste prethodnih godinu dana. Pozovite drugarice, izađite na sunce i počnite da slavite život!

U galeriji se inspirišite outfitima Kendall Jenner.

Kendall ima sve outfite koje treba da ponesemo na more.