Ukoliko tražite par kojem ćete se diviti, odskora večnani Olivia i Johannes su savršeni za to.

Ali koji su tačno razlozi zašto su toliko neodoljiivi?

Naime, oni se savršeno razumeju u modu. Za njihove stajlinge, zajedničke ili zasebne, uvek dobijaju reči hlave. Johannes je inače poreklom Nemac, model koji je radio za Hugo Boss i Ralph Lauren, a i jedan je od najbolje obučenih muškaraca na svetu. Olivia Palermo je postala nova modna ikona, lice sa naslovne strane i modna blogerka koja niže hvalospeve na račun njenog romantičkog, eklektičnog i ženstvenog stila.

Njih dvoje su sarađivali i na kampanji za shopping centar u Melbourneu, Chadstone’s SS14, u kojoj je Palermo bila glavni model, a Huebl fotograf.

Vole da rade zajedno i sa uređivačkog aspekta i ispred kamera nedavno je izjavila Olivia. „Raditi zajedno je divno iskustvo. Kada imamo takvu priliku, jednostavno uživamo.“

„Radili smo zajedno za Mango, Mercedes Benz i nekoliko drugih kompanija“, rekao je Johannes, dodajući kako je upravo svoju dragu fotografisao za septembarsko izdanje latinoameričkog Harper's Bazaara. "Naravno da malo drugačije radite kada snimate sa suprugom, ali je svejedno super", dodao je.

Iako su glamurozni, sede u prvim redovima najvažnijih modnih događanja, proputovali su svet, a čak i njihove paparazzi fotografije izgledaju kao iz magazina, ovaj par je, osvežavajuće normalan. Prirodni su, šale se, smeju, znatiželjni su, postavljaju pitanja, zezaju se i zabavni su. Oni nisu umišljeni drugim rečima.

Studirao sam fotografiju, ali kako sam odmah počeo da se bavim modelingom, nikad nisam imao šansu da fotografišem“, rekao je Johannes, dodajući da se nada da će imati više prilike baviti se fotografisanjem u buduće. 

Olivija ima besprekoran stil koji može vrlo lako da se kopira. Ona je izgradila pravo carstvo oko svog modnog ukusa, a naslovnice modnih magazina krasila je njena pojava u haljini Caroline Herrere koju je nosila na venčanju. Modna lekcija koja se može naučiti od nje: „Sve je u kombinovanju outfita“, rekla je. 

„To su mali dodaci. Kako starite, postajete svesniji i bolje razumijete šta pristaje vašem telu, a šta ne. Kada imate 18 ili 19, probaćete sve, ali kako sazrevate, shvatite da neke stvari više ne želite nositi. Dobijete smisao za neki balans“, kaže Olivia.

Oni obožavaju sa budu muž i žena. „Razgovaramo i shvatim da ona nije moja devojka ili verenica, nego supruga. Supruga je super“, kaže Johannes. Jasno je da im bračni život odgovara, a uostalom - dovoljno je baciti pogled na njihovu stranicu na Instagramu. 

Nisu fanovi usklađenog oblačenja i to je sjajno. Neka vas fotografija sa venčanja ne zavara. Palermo i Huebl ne oblače se namerno slično. „Oblačimo se zasebno i sretnemo se na vratima“, kaže Olivia.

„Ljudi možda misle da se modno usklađujemo kada idemo na razna događanja, ali obično oblačimo ono što nalaže dress code. Tokom dana jednostavno nosimo ono što želimo. Imam omiljene komade koje nosim, a mislim da svi muškarci imaju svoje omiljene predmete. Moja garderoba se ne menja tako često. Iste patike mogu nositi dva ili tri meseca jednostavno zato što mi se sviđaju“, rekao je Johannes. 

Izgledaju super zajedno i niko im ne može osporiti da su stylish, preslatki i tako zgodni zajedno.