Sa porastom temperatura biramo sve svetlije komade odeće. Stigli smo do belog jeansa koji je vrlo praktičan za aktuelne dane.

Da li da je baggy, iscepan, skinny, klasičan model ili u vidu šorca, beli jeans može izgledati i opušteno, ležerno i šik, u zavisnosti kako ga stilizujete. Ovaj komad se uklapa i uz jednostavne majice, klasične košulje, ili pak lepršave romantične bluze koje su apsolutni hit ove sezone.

I popularne trendseterke su beli jeans videle kao must have komad sezone, primenili ga u svojim outfitima i stilizovali u skladu sa svojom estetikom. Mi vam izdvajamo 6 poznatih trendseterki i predstavljamo njihove kombinacije u kojima glavnu ulogu ima ovaj praktičan, šik komad.

Vanessa Hong

Popularna modna blogerka beli iscepani boyfriend jeans uparila je sa hit komadom ove sezone, belom bluzom golih ramena.

Olivia Culpo

Misica, glumica i trendseterka klasičan beli skinny jeans koristi kao neutralnu bazu i podlogu za razigran top sa karnerima.

foto: Instagram/oliviaculpo

Lena Perminova

Ruska IT devojka odabrala je all white look sa potpisom Isabel Marant, uparivši beo jeans sa romantičnom folk-boho košuljom.

foto: Instagram/osterg75

Pogledajte na sledećoj stranici ostale predloge:

PageBreak

Kourtney Kardashian

Iscepan, uzani beo jeans u kobinaciji sa dva hita ove sezone - choker ogrlicom i topom golih ramena. Kourtney je definitivno ovim izdanjem ispratila glavne trendove sezone.

foto: Profimedia

Chiara Ferragni

Klasični komadi kao što su beli jeans, sa dubokim strukom, beli crop top i kožna jakna su uvek dobra kombinacija.

foto: Instagram/chiaraferragni

Pernille Teisbaek

Beli denim šorc je savršen komad za festivalski look, a norveška blogerka ga je uklopila na pravi način sa dužom bluzom na kopčanje.

foto: Instagram/pernilleteisbaek

Priredila: Dunja Sabljić