Marina Marković je jedan od najistaknutijih glasova na regionalnoj umetničkoj sceni. Njen rad duboko je povezan sa prepoznavanjem, beleženjem i pokušajem dekonstrukcije društvenog pritiska kojem su izložene žene.

Multimedijalna izložba "The Arrangement" diskutuje različite javne i intimne forme potčinjenosti i dominacije u odnosu na žensko telo i preispituje tananu granicu između slobodne volje i socijalne/biopolitičke. Postavka obuhvata radove u različitim medijima (video, instalacija, fotografije, performans, itd.) u kojima telo zauzima centralno mesto, posredni položaj izmedju ličnih izbora i spoljnog pristiska društva. Telo je u radovima i objekat i subjekat: subjekat u sopstvenom životu onakvom kakvim ga želimo živeti, i objekat u odnosu na društvo koje ga stalno manipuliše, disciplinuje, stavlja u modlice.

Jedan od segmenata projekta The Arrangement je i performans koji će biti izveden na otvaranju. Umetnica pre realizacije izložbe sa galerijama potpisuje sporazum kojim ustanovi daje pravo da odabere mesto na njenom telu gde će joj biti tetoviran vizuelni znak galerije.
Saradnik u realizaciji performansa je Mirza Tattoo (Mirko Vlahović), a izložba se održava u jednoj od najlepših galerija u Srbiji - Savremenoj galeriji Subotica (Park Rajhl Ferenca 5, Subotica 24000).